Alimenti - no kā piedzīt

Gribu piedzīt alimentus no bērna tēva, bet nezinu kurš ir īstais tēvs. Vai es varu piedzīt no viņiem visiem, vai tikai no viena?

A_la_Nanita    5 Tā jau nu gluži nav, ka valsts apmaksās "ruletes" pakalpojumus, ja paternitātes tests būs negatīvs, tiesa no prasītājas piedzīs ne tikai DNS ekspertīzes izdevumus, bet arī visus tiesāšanās izdevumus, tai skaitā, valsts nodevu, ko pozitīva testa gadījumā piedzītu no atbildētāja.

psychobitch    2 noskaties filmu Brigitas Džounsas mazulis

runcs51    1 Lūk jums dzīvs pierādījums šejienes sieviešu alkatībai....domājams,ka topika autore te tāda nav vienīgā...

BooS    1 Ja Tu esi forša un darīsi man vissu ! ( pat māju uzkopsi) es varu maksāt 2X alimentus! ;) Pat svešam bŗnam! ;)

neko    1 Kas pēdēejais, tas arī tēvs:) Nu vismaz parasti tā.

av2    1 ccista intreses peec - "vissi" saakaas ..no kaada cipara? Nu, piemeeram, abi ir tikai divi....
Vienalga, buus jaapieraada, ja pats nepiekritiis. Un nekaadi sms, bildes utt te neliidzees. Tikai DNA analiize .

av2    1 un vienaa jaukaa dienaa ieradiisies taads holandietis un attiessaas Tev to beernu, jo pieraadiis tiesai, ka esi narkoaamne, dzeeraaja,bez ienaakumiem , un neesi speejiiga normaali audzinaat /nodrossinaat beernu.Mazums taadu piemeeru aarvalstiis.
Es jau saprotu, ka jautaajums ir nevisai nopietns, bet...padomaa tomeer. Un kaa tas ir iespeejams, ka nezinu kurss iisti ir beerna teevs? Reaali 3 ggeki sutkaa bija, vai vissi triis reizee? :(

Nesliktais      Alimentus var maksāt kaut 10 holandieši, bet ne jau par bērnu. Holandē ir bērna alimenti un partnera alimenti - tobiš, pārtraucot attiecības, pat, ja nebij precējušies, var uzrauties, ka bijušajam jābleķo naudiņa. Ja bābietis izmanīga un nekaunīga slampa, kas maucās visiem virsū, tur var neslikti iekārtoties un uz vietējiem lohiem baroties. Likumi Holandē tiešām ir stulbi (un es te nerunāju tikai par šo konkrēto šēmu).

vai17      mēģini no visiem,tik pēc tam pastāsti kā sanāca:) 2018-01-18

Pilskungs      ´ 2019-03-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu