Uzturlīdzekļu summas izmaiņas

Pie šķiršanās parakstijām vienošanos ka bijušais vīrs maksā uzturlīdzekļus katram bērnam 150?? apmērā. Jautājums. Vai šī uzturlīdzekļu summa palielinās automātiski, ja tiek pacelti minimālie valstī noteiktie, vai ir jādodas pie notāra un jāpievieno pielikums pie vienošanās, kas paredz maksājuma palielināšanu?

LaskovijMerzavec    1 Reds -

21:32 OMG - neviens līgums vai vēl labāk vienošanās, nestāv pāri likumam

16:14 Tik daudz jau nu ir zināms gan ka vienošanās ir pretrunā likumam”

Vot no kurienes Tu njemi, ka vienošanās ir pretlikumiga?
2023-11-09 14:08

Reds  1   LaskovijMerzavec - no likuma un manās pirmajās atbildēs ir apskatīts arī gadījums, ja vienošanās likumu nepārkāpj, starp citu. Saruna aizgāja par gadījumu, ja likums tiek pārkāpts. Jā, starp citu, ja nepamanīji, mēs atsaucamies uz likumu, kamēr tu uz informatīvu rakstu, kurā ir pati, pati pamatinformācija, tiem, kas pirmo reizi dzīvē ar to saskaras un nekad nav interesējušies. Fredijs tur iepriekš jau aprakstīja skaisti, ko viņš par balstīšanos uz tādām atsaucēm domā.

Un Fredij, laikam sapratu, kur mums ir tā nesaprašanās - tu acīmredzami nespēj uztvert informāciju ar pirmo reizi. Pat tik īsu tekstu kā "es vēstules nelasu" man tev ir atkal jaatkārto. Ir pilnīgi skaidrs ka tie divi garie teikumi tēmas pieteikumā tev ir krietni par smagu. Atvaino, nākamreiz zināšu. Ja nu vienīgi tu atkal sakautrējies par kaut ko atbildēt tepat.
2023-11-10 01:09

Freddy Krueger      #Reds nespried par citiem pēc sevis, un vari mēģināt pārlasīt vēl kādu reizi, ko nu kurš no mums ir sarakstījis, kaut, liekas - nepalīdzēs... Lai veicas, Reds! :-) 2023-11-10 07:54

LaskovijMerzavec      Reds… ja es šodien aizeju pie notara un iesniedzu dokumentus laulibas škiršanai, kur klat ir vienošanās, ka maksāju uzturlidzeklus ex sievai par katru bērnu 80 eur!

Vai es esmu pārkāpis kkādus likumus? Vai tas ir nelikumīgi?
2023-11-10 08:51

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu