Vai var piedzīvotāju tā vienkārši izmest uz ielas? Neatdodot pasi, datoru un pārējo?

Man te paziņu tā izmeta, pliku kā bija - treniņbiksēs bez kosmētikas. Mājās palika visa iedzīve - dators, uz kura strādāja, pase, bankas kartes, apģērbi un citas personīgas lietas. Kur lai cilvēks tādā brīdī iet? Uz policiju? Vai kādi likumi to aizstāv? Dzīvoklis tātad pieder tam otram, un nekādi līgumi nav slēgti. Kā jau vairums vienkārši dzīvo kopā. Arī par dzīvokli viņa nemaksāja, jo bija noruna, ka sieviete pirks pārtiku, kas pat sanāk vairāk nekā komunālie. Viņa arī pirka mēbeles, televizoru, un apmaksāja daļēji remontu, taču nekādi čeki nav saglabājušies.

Zhenija  3 5 Tikai ne uz policiju, pašu vainīgu pataisīs, pierakstīs papīru kalnus, visam vajadzēs pierādījumus nez kādā formā, kurus tāpat būs jāizmeklē un vecis var pateikt , ka neko nezin,viss ir viņa. Tikai ātrāk paņemt večus, samaksāt , aizbraukt un visu savāk, ja pretijas- paņemt pie dziesmas.

Lenita  4 6 Man patika termins- piedzīvotāja.
Nu, ja esi piedzīvotāja, tad par kādu cieņu vai uzticēšanos gan varētu būt runa!?

shining  3 6 vienīgais ko dabūs ar policiju un bez tiesas, būs pase, dokumenti, lietas kuru piederība ir pierādāma uzreiz. pārējais kā sarunās ar saimnieku, kura domāšana pēc policijas apmeklējuma būs mainījusies, no izmisuma atgriezusies realitātē.

solvitas: nu tak beidz činkstēt par savu īpašo statusu un vajadzībām!! būt izmestam uz ielas kā prezim negribēsies būt NEVIENAM, neatkarīgi no dzimuma. Arī bez naudas, personīgajām lietām. Tevi palasot tā vien liekas, ka būt par sievieti ir kaut kāda invaliditāte.

Felde: Vairums sieviešu, pārāk dzenoties pēc pašu vai mediju uzburtās "sievietības" tēla, aizmirst ka tā lielā mērā ir sociāla rotaļa, ka pastāv kaut kas pārāks - piederība cilvēku sugai, un, cilvēcība, kas mūs atšķir no lopiņiem. Tāds ķirzakveidīgs domāšanas modelis, bez atskārsmes par to, kas "tur ārā", neko vairāk par apļošanu uz vietas nedod. Bikses ir aksesuārs, vīrietis - abstrakta loma. Atrodiet tak cilvēku - vispirms sevī, tad ielās, zaļumballēs vai ohos.

solvitas  4 6 Shining, tad kad 50%saeimas deputātu krēslu būs atvēlēts sievietēm, tad arī parunāsim par vienlīdzību. Savādāk tagad vīrieši ļaunprātīgi izliekas par vienlīdzīgiem lai arī peļņa daudz vairāk nekā sievietes un sievietes tiek diskriminēts vadošos amatos. Pat krāvējam maksā 2x vairāk nekā pārdevējai.

solvitas  3 7 Un ja ar valsts policiju negribas ķēpāties, tad var saukt arī pašvaldības policiju, bet šeit izskanējušie ierosinājumi nesapīties ar policiju, bet risināt jautājumu pasaucot spēcīgus čaļus velk uz pamudinājumu veikt smagāku nodarījumu nekā jau paveiktais.

VecmeitaARrunci  1 4 Nevajag nodziivoties liidz llimenim,kad izmet aaraa,jo tas nenotiek peeksni un uz reizi.Taadaa gadiijumaa zvans pasvaldiibas policijai,vini paliidzees atguut personiigaas mantas un dokumentus.varbuut mulkiigi,varbuut kaads atkal runaas par apreekinu utt.,bet....miilestiiba ir miilestiiba,te taa ir un te taa nav,otram cilveekam ieksaa nekad neieliidiisi,taapeec par lielaakiem,daargaakiem pirkumiem jaaglabaa dokumenti un ja iespeejams,tajos jaaiedrukaa vaards,uzvaards.

shining  4 2 solvitas: Tevī ir daudz ciešanu, un nu tagad par tām zin visa PA... vai esi aizdomājusies, ka pārdevējas darbs ir mazāk bīstams kā krāvējam? kaut kā neredz , ka tās sievietes rautos uz krāvēja amatiem. un, kādēļ neviena feministe neuztraucas par izteikto vīriešu ne50% skaitu piemēram kultūrā, pirmsskolas izglītībā vai medicīnā? Saeimu, ja neesi pazīstama ar valsts iekārtu, vēl, turklāt tās pašas sievietes, kuru ir statistiskais vairākums! lai vairāk kā viena sieviete no tiešām vadošiem (elektrokāra vadīšana Mahimas noliktavā NAV vadošs amats) amatiem par riskriminēšanu pastāsta, tad parunāsim par to, kā par problēmu, nevis meklēsim iemeslus izdomājumiem un murgiem! Attopies, saule!

fargo  2 7 nu, ko jūs varat runāt par to policiju? dzīvokļa īpašnieks pat var nelaist to policiju iekšā! kur nu vēl policija kaut kādas mantas pēkšņi atgūs. uz kāda pamata? nevajag runāt, ko nezina, tādi padomi ir nevis vienkarši bezjēdzīgi, tie var kaitēt.

kā cilvēki to vispār iedomājas? tante ienāk policijā, saraksta listi ar mantām, tad džeki formastērpos pasaka - "ā, oukei, ejam konfiscēt mantas kaut kādā privātā īpašumā uz tā pamata, ka te ienāca kaut kāda beibe un kaut ko pateica. nou problem!"

un rīt uz to pašu iecirkni atpeldēs piegulētājas piegulētājs un uzrakstīs savu listi ar sev piederošām mantām, kuras ne no šā, ne no tā, pašvaldības policija vienā dienā izdomāja konficēt.

psc...

Geisha    3 Tad jau es godīgi bijušo dzīvē palaidu. Mantas saliku maisos un maisus viņa mašīnā. Nākošā diena atļāvu ņemt visu ko sirds kāro, autiņu atdevu un ar manu OKTU viņš vēl 9 mēnešus vizinājās.

Nu ja sievieti tā vienkārši izmet kāda viņa ir tad jau gan būs veci novedusi līdz baltkvēlei vai arī vecim širmis aizgāja ciet.. Ej nu zini kuram kādi kāposti štovējas katliņā......

Epifanija      un bieži tā gadās tavu paziņu lokā?
šādas mīlas priekšā likumi ir bezspēcīgi!

rokons  1 3 Morāle vienkārša........ nevajag jaukt mīlestību ar saimniecisku darbību resp.
kopīgu saimniekošanu
Dzīvošana kopā ir vispirms saimniecisks notikums, kam var, vai arī ne, būt miesīgas mīlestības sakars

Ievinjata  1 1 Nav smuki šitā - pliku un nabagu izdzīt uz ielas. Iespējams, ka kādam tomēr tika uzlikti ragi, bet tad tiešām, kad vētra norimusi, vajadzētu atdot mantas, kuras dāma pirkusi.

kosrem      Par pases peisavināšanos jau vien var ierosināt lietu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu