Banka prasa atmaksāt hipotekāro kredītu - vai ir vērts cīnīties?

Vai ir vērts meklēt advokāta palīdzību, ja ir hipotekārais kredīts bankā par kuru ir akurāti katru mēnesi maksāts, tikai 2011.gadā ņemtas saskaņotas divu mēnešu maksas brīvdienas, ar pārtaisītu līgumu. Tagad pamatojoties uz šiem diviem mēnešiem, banka lauž līgumu, un liek atmaksāt summu uzreiz.

Snowagain      P.S. Tas nav man, šitas joks bija maniem paziņu paziņām. Vienā dienā atnāk pavēste - atnes naudu vai atdod īpašumu, pamatojoties uz līguma punktu, kuŗš, kā jau teici, rakstīts mazmazītiņiem burtiņiem. Būsim reāli, te ir banānu republika, tāpēc te var atļauties darīt visu, ko Rietumos vairs darīt nevar, bet ir darījuši. Banka šādi uzvārās vairākas reizes - ir saņēmusi no pirmā kredītņēmēja 80% no pamatsummas + bankas procentus, un tad manta aiziet otrreiz tirgū.

av2      aa, nu tad skaidrs, kurss grib Tavu maajas dallu. :( Daudz esi paraadaa veel ? Varbuut tiessaam jaaparfinasee tas paraads citaa bankaa.

Esari      Ņem advokātu un varbūt mēģināt visu to būdu sev dabūt....ibo un mok reālāk- kratīties vaļā....štas var nebeigties...viena vietā nāks cits, kas zin kāds tas vēl būtu...
Vislabāk ir, ja vari būt viens un pats īpašnieks par vienu vesalu īpašumu...

onslovs      Ja tiešām izdomā aiziet pie kāda uz konsultāciju, tad varu iedot koordinātas ne dārgam juristam ar pieredzi. Bet man jau rodas aizdomas, ka tik tā otra mājas daļa nepavelk līdz tavējo. Izsolēs ne labprāt aiziet no āmura pusmājas. Bija pieredze ar Ventspili, ka pusmāja labā vietā bija uzkārusies par kādiem pārdesmit tukstosiem.

S13      Visticamāk autores gadījumā abi līdzīpašnieki viens par otru galvojusi un otrs līdzīpašnieks nepilda saistības pret banku.
Kaut ko šeit autore noteikti noklusē - apzināti vai nezinot un neko nesaprotot.

irjauar_      Pelnupele, ja ir tā, kā tu saki un bankas rīcībā jau ir spēkā stājies tiesas nolēmums, tad tavas saistības vairs neizriet no hipotekārā kredīta, bet tu esi parādā saskaņā ar tiesas nolēmumu. Pēc šī ir pilnīgi skaidrs, ka savā jautājumā neesi ietvērusi pietiekoši daudz informācijas, lai uz to varētu adekvāti atbildēt. Jebšu pati neesi sekojusi līdzi procesa gaitai, un pamodies tikai tad, kad tiesas nolēmumu ir sākuši izpildīt. Kā tas parasti arī dabā notiek.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu