Dzīvokļa īres parāds.

Izveidojies dzīvokļa īres parāds: ne jau tāpēc, ka nevēlos maksāt, bet vienkārši nav par ko:(( Griezos sociālajā dienestā pēc palīdzības, atzina mani par mazdrošinātu personu, bet palīdzību nekādu nevarot sniegt, jo man paliek 40 ls pēc īres apmaksas. Apsaimniekotājs draud atslēgt apkuri un ūdeni. Kā var atrisināt šo problēmu. Vai tiešām var atslēgt apkuri un ūdeni? Palīdziet lūdzu!!!!

art_deco (2010-12-30 07:58)      Nezinu, ko tev darīt, bet datoru pārdot un internetu atslēgt točna nevajag, jo internetā vēl vari pameklēt kādu papildus darbiņu. Mēģini pārskatīt darba sludinājumus, varbūt kādam vajag auklīti, uzkopēju, utml. Piedāvā pati telpu uzkopšanas pakalpojumus. Moš vari būs vienmēr sazvanāmais sniega tīrītājs ( sievietei tas ir smags darbs, bet vismaz kāda kapeika nāktu).

tiritomba (2010-12-30 08:42)      mareks, tas ir normāls darbs, - minimālā alga, minimāls darbs. bruto 180 LVL, pamatdarbs ar algas grāmatiņu, bērnu nav, ir tikai paša neapliekamais, tad nu uz rokas pēc nodokļiem sanāk 130,31 LVL.
virtuāla, varu minēt - kantorī pārrakati tekstus vai salonā par administratori ...

tiritomba (2010-12-30 08:45)      P.S. ja administratore, tad darba laikā var adīt zeķes, un pārdot! katru dienu pa zeķu pārim un vienmēr lieks piečuks ...

Palomino (2010-12-30 10:06)      Atliek tik pievienoties iepriekšējiem viedokļiem, kuros pamatdoma tāda, ka jāpārskata tēriņi. Ja darbs nav gluži citā pilsētā, uz to var iet kājām. Var iztikt bez karstā ūdens, var īrēt mājokli bez ērtībām, var īrēt istabu pie pensionāra. Ir zināmi cilvēki, kuri ar pensionāru spēja vienoties, ka večuks/tantīte, tiek ņemts īrnieku aprūpē un par to pēc pensionāra nāves dzīvoklis paliek īrnieku īpašumā, bet ok, tas laikam nav šis gadījums. Vēl ir redzēti ļaudis, kas sūkstās, ka rēķiniem naudas nepietiek, bet tai pašā laikā cigaretēm sanāk. Par nabagiem viņus nosaukt mute neveras un, ja godīgi, palīdzēt pat negribas.

Papele (2010-12-30 11:18)      Hmm.. dīvaini gan apkurei un ūdenim naudas nav, net internetam ir!!??

Kalvina (2010-12-30 20:16)      Tak ziņās regulāri rāda mājas, kur siltums tā arī nav pieslēgts, jo iekrājušies parādi....
Par aukstā ūdens atslēgšanu gan nav dzirdēts....
Parādus neviens nenorakstīs`- iesniegs izpildē tiesu izpildītājiem, kuri ķersies klāt Tavai mantai, ja nebūs reālu ienākumu....Par parādiem izliek arī no dzīvokļiem, tā ir.

Madara_Zuze (2012-08-03 00:52)      kopš kura laika persona ar ienākumiem virs 800 Ls Latvijā saņem maznodrošinātā statusu?

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu