Negribu atdot kredītus

Man ir krediti trijas vietas,katra ap 350ls.
Pienemsim ja es vinus neplanoju atdot
Kadas tam var but sekas?
Man nekadu ipasumu nav ko no manis panemt!
Piemeram bus kkada tiesa,u.t.t..Vini tacu nevar pec tam nakt uz manu deklareto dzivesvietu(vecaku majas)un sakt nest ara maniem vecakiem televizorus un gleznas? :)
Paldies!

jul4ik  1   Vēl aprakstā par sievieti, ko meklē, pieraksti "lai būtu gatava maksāt manus kredīts un nečakarēt man par to smadzenes" :)
Diemžēl tādā situācijā nevar saprast, kas ir lielāks duriks - tu, kas kredītus ņēmi, vai tie, kas tev to iedeva.
Bet kredīti ir jāmaksa.

art_deco      Labāk savācies un atmaksā. Ja reiz esi kredītu lietotājs, tad dzīvē tev vēl gadīsies situācijas, kad vajadzēs tos kredītus un melnā saraksta dēļ tu viņus dabūt nevarēsi. Pat telefonu tev uz kredīta nedos, kamēr nebūsi atmaksājis savus vecos kredītus.

^esse^    1 Nem draugu pie dziesmas.Un kur var but tik dums,ka cita del ielien kreditos?

lapsu_aacis    1 TG/AM (tiem ,kas veel nezin- topik gaUno, aFFtar mudak!)

U_K dailjrade bija daudz paarliecinoshaaka par sho briinumstaastu.
shaadas sizheta liinijas paveersieni nav veerojami pat krutaakajos meksikaanju ziepju gabalos :D

Arturs48    2 Sīkus, mazus zaglīšus kā Tevi, ārstē parasti salaužot rokas. Ļoti efektīga metode. Vajag zagt 1mil. tad neviens Tevi neaiztiks, tikai neaizmirsti par ziedojumiem trūcīgajiem.

garaamejoshais      tad hulji mlje aiznemies ja nevari/neplaano atdot...? pocenti augs un ne jau visu muuzhu algu aploksnee sanjemsi:))neviena mashiina, nekas cits nevarees buut uz tava vaarda:))

Papele    1 Nu tāpēc jau mūsu valsts ir tur, kur viņa ir - galīgā dirsā!! Visi tik aizņemas, bet atdod netaisās. Lai citi strādā un maksā!! Pretīga tauta!!

Jautriite37      būtu labāk studijām paņēmis kredītu un mācījies:)))šitie tipiņi,kas nevar ar sevi izrādīties,bet ,lūk, vajag ar mocīti celties citu acīs,smieklīgi:)))))

Jautriite37      tad Tu ir galīgi dulls ja priekš drauga:))))))))))))))))
kad būsi ķurķī tad tas draugs diez vai Tevi apciemos;)))))))

Miskastes_Runcis    1 Bezmaksas juridiskās konsultācijas nav un nekad nebūs. laba info vienmēr maksā naudu, labu naudu. Bet maksāt Tu ne esi spējīgs, ne arī vēlies... tāpēc shēmo pats.

andzipa    1 Kredītdevēji nenodarbojas ar parādu "izsišanu", bet nodod / pārdod to parādu izsitēju firmām: Paus Consult, Justici,,, , Lindorff ,,, utt, un zvērinātie tiesu izpildītāji bloķē kontus, ietur no Tavas algas uttt... Viņiem ienesīgs bizness, Tev mīnusi baigie,,,,
/kam gan vajadzīgas Tavas mātes gleznas un vecais dīvāns:)/

pelikans2009      Gribi iegūt ienaidnieku - aizdod draugam naudu!

erina_erina      Pa punktinjiem:
1. Paraada summa var buut lielaaka par pamatsummu, jo aug likumiskie procenti. Ja procenta apmeers ir sameeriigs, bet tu ilgstoshi neatdod, tad tie netiks atlaisti. Buus jaamaksaa viss.
2. Latvijaa nekaadu paraadnikeu cietumu nav, pilniigs blefs.
3. Tiks aresteeta tev piederoshaa manta, arii laulaataa manta, ja neesat nosleegushi lauliibas liigumu par mantas skjirtiibu.
4. Tiks uzlikts arests taviem kontiem, atvilkta konkreeta summa no tavas algas, atstaajot tikai likumaa noteikto minimumu - 180 LVL pirms nodoklju nomaksas. No algas proporcionaali novelk - 30%, ja ir viens krediits, 50%-ja ir vairaaki kreditoru prasiijumi.
5. Ja negribi maksaat krediitus, pagaidi mazliet un aizbrauc nobankroteet uz Lielbritaaniju, £500 un buusi briivs gada laikaa no jebkaadiem krediitiem.

Melnaa__Peerle      5. Ja negribi maksaat krediitus, pagaidi mazliet un aizbrauc nobankroteet uz Lielbritaaniju, £500 un buusi briivs gada laikaa no jebkaadiem krediitiem.
Vot šitajā es neiebraucu?Kas tās par muļķībām!
2010-05-09

veeziitis23      Kads sviests.. Protams, ka ganis.. Visu muzju, ja vajadzes.. Jo jebkurai naudaszimitei ir ipasnieks.. Labak attdot un necakaret dzivi.. Un zinot LV liberaros aizdevumus un mazos procentus.. nav verts risket..
LV vispar ir unikalu labsirdiga valsts.. Apdroshinasanas zinja vispar labaku neesmu redzejis..
2010-07-14

Blusina55  1   Ieliks tavu vardu Latvijas Bankas kreditu & paradnieku registra ar info par nedzestu paradu un tas uz visu muzu. 2010-09-11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu