Namu pārvaldes pārbaude manā dzīvoklī.

Dzīvoklis privatizēts, 15. gadus ir sava cetrālapkure, visi projekti ir arī NP, un pēkšī viņi vēlas redzēt manu dzīvokli? Esot iekšējs NP rīkojums, nākšot un skatīšoties, un vēl fotogrāfēs. Parādu man nav. Cik tas ir likumīgi?

LordsMatrix (2017-04-11 09:07)      Labrītiņ!
Relit, sacienā čomus ar kafiju un viss būs labi :)
Reka, Nezinu, kurš apsaimniekotājs vicinājās ar kuvaldu, to man stāstīja apdrošinātājs. Iz dzīves tā teikt. Redzu, ka esi "lielāks" juridiskajos jautājumos par mani. Tikai, ja apsaimniekotājam nav tiesību ieiet dzīvoklī pārbaudīt kaut vai ūdens skaitītāju, tad sanāk, ka viņš tiešām ir tikai sētnieks. Zūd vispār pārvaldīšanas pakalpojuma jēga. Visi noprivatizējam dzīvokļus un daram ko gribam.
Bet. Domāju, ka tāda pašdarbība bija pie vainas mājai Salaspilī, kurai februāra sākumā nodega jumts.

LordsMatrix (2017-04-11 13:05)      Viss ir labs, kas labi beidzas. Jāsaka, ka mājas savulaik sačakarēja ar to, ka atļāva izbūvēt alternatīvās apkures. Bieži vien viņas pat ierīkoja nelikumīgi, jo netika savākti 100% visu dzīvokļu paraksti. Šobrīd šīs apkures sadārdzina centrālo apkuri. Pareizi būtu māju apkurināt centralizēti. Apsaimniekotāja vēlme apsekot šādus dzīvokļus pirms apkures sezonas (šoreiz pēc) ir pašsaprotama. Man pat ir gadījies tā, ka pirms paziņošanas par apsekošanu, nākošajā dienā vīri aktīvi ar dažādiem instrumentiem un caurulēm šiverē pa dzīvokli, ka prieks. Ar ko viņi tur nodarbojas, nav ilgi jāmin :)

reka55 (2017-04-11 20:57)      .......LordMatrix....…1.neesmu jurispudences speciālists, bet celtniecîbas( no 0 līdz jumtam, ar visām apgādes sistēmām)....dzīve piespieda iziet elli , no diplomētiem juristiem līdz zinošiem advokātiem !!!.....2.nevar sačakarēt to,kas uzbūvēts nepareizi....cilvēki bija bezizejas situācijā(puse mājas maksāja par siltumu,otra puse nemaksāja, bet atslēdza visiem)......meklēja meistarus,samazināja apdz. platību, ieguldīja līdzekļus( kurus atpelnīs pēc 20 gadiem, varbūt atpelnīs).....kuram ir tiesības viņiem kaut ko pārmest......3.atļaušos nekaunīgi apgalvot, ka nevienai aps. firmai nava projekta ( pat tipveida mājās) par apkures sistēmas pārbuvi ,izmaksām un tehnisko risinājumu....4. iemācieties cienīt dzīvokļu īpašniekus( jūs dzīvojat no viņu maksājumiem)....kā jebkura komercfirma, gribat daudz pelnīt un maz darīt...tēlojat labdarus un lai jums klanās ,kā baznīckungiem( ļoti līdzīgi ar saeimu !!!)....

LordsMatrix (2017-04-12 10:01)      Reka!
Kā reiz man šobrīd tiek gatavots viens siltināšanas projekts daudzdzīvokļu mājai, būs ar ko pakonsultēties :)
Par alternatīvo apkuri neesmu pārmetis nevienu vārdu. Kā bija vēsturē, tā bija, neko vairs neizmainīs. Saku tik faktu, ka uz šo brīdi viņas čakarē dzīvojamo māju apkuri.
Par pārbūvi. Domāju, ka šodien, jo sevišķi apsaimniekotājs, ja veic pārbūvi - noteikti to dara legālā veidā ar projektiem utt. Man pat vienkāršai fasādes atjaunošanai bija jātaisa projekts, nemaz nerunājot jau par inženiertīklu pārbūvi.
Nesaprotu repliku par cieņu, vienmēr turu cieņā katra īpašnieka vēlmes un vajadzības, ko bieži vien nevar attiecināt uz dz.īpašniekiem.
Redzu, ka esi daudz cietis. Rīgā viss ar elkoņiem darās. Un apsaimniekotājs, kurš bezkaunīgi uzvedās ir nomaināms vienas kopsapulces laikā. Diemžēl mums pieņemts raudāt un šņukstēt par visu ko, un pašam nedarīt neko. Pat tad, kad viss jau izdarīts viņa vietā, atliek tikai dibenu pacelt no beņķa - pat tad ir nulle emociju. Esam pelnījuši būt tur, kur esam. Šo uz Tevi neattiecinu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu