Par nelikumīgām būvēm

Kurā iestādē var griesties, rakstīt par nelikumīgam būvēm. Tur pirts divstāvu uzcelta, dīķis izrakts utt, vnienkārši man čomam sievai tas pieder, viņa negrib reģistrēt, jo kā laulību šķirs tā būs jādala. Varbūt var kāds pateikt, kurai iestādei jāraksta, lai veic ēku pārbaudi?? Viņš man pateica tā, Latgalē nav likumu- nu uz to pusi. Mož var kāds izlīdzēt ar padomu?

_Jasmina_  1   Otis, tik piemirsi to, ka ir iestādes ,kur zīmē topogrāfiskās kartes un tur katrs dīķis , kas lielāks par 100 kvadrātmetriem tiek attēlots, ja vien tam nav nozīmes, tad arī par 50 km2 dīķi parādās uz kartēm. Kartēm ir cikli, kur arī var redzēt, kurā periodā dīķis uzradies. Tas pats par būvēm. Tā ka, plus mīnuss viss ir uzzināms.

_Jasmina_      sory, kvadrātmetri :D

Drole    4 Chomaks visu smalki aprakstiija - divstaavu pirts pie diikja Preiljos, iipashnieces laulenis nobankroteejis un tagad rukaa Sieraa - gan jau, ka pusstundas laikaa suudziiba ir sasniegusi sievas ausis; taa kaa kundziite, cik noprotams, ir ar pamatiigaam olaam, tad chomakam jaagatavojas jaunaam represijaam :)

edding  1 3 Kādas tur represijas. Lai iegrāmato nelikumīgo būvniecību un ja laulība ir reģistrēta/ nevis mistiskā civil/ , tad sadala uz pusēm un miers. Kamēr nav sadalīts, čomaks var iet tur mazgāties un draudzenes vest, jo arī viņam tur 1/2 pieder.
Ja laulība nav reģistrēta, tad koferis rokā un prom.

coldlands    1 Gribeju uzrakstit, ka ja nav ar ko dalit, tad nav ari problemas, bet tad padomaju, ka var ne ta saprast......:)

Viliendi    3 Visdrošāk ir rakstīt uz Maskavu Putinam.Tur cilvēkus ar šādām iemaņām tur augstā vērtē. Žēl ka tev čoms invalīds- Tu laikam viņu gan apprecināji, gan palīdzēji izšķities un pamperus mainīt.

erika    2 Viliendi- un ja tas būtu Tavs dēls, kuru uzmestu? Arī ieteiktu Ptinam rakstīt?

veejpuuta      Lai jauc nost,ja jau skopulis un taisās sievu pamest.

Ronija  1 4 Pretīgi. Tas ir skaudīgs kaimiņš, nevis labs čoms. Tā jau tikai pie mums-kur viss tīrs un sakārtots, tur nodokļus ceļ, bet sliņķiem un bomžiem paciņas un palīdzību dala.

falko_1967    1 buuvvalde.
ja diikis paarsniedz izmeerus buus ziepes.
ja buuda ir lielaaka par 24m2 un piesleegta pie komunikaacijaam vai uz pamatiem
buus ss....i x 2 vai x3

Ronija      Da nekas nebūs-būvvaldē arī normāli cilvēki strādā.Legalizēs nelikumīgo būvniecību, sakārtos papīrus, un tas iznāks lētāk, nekā pirms būvniecības to darīt.:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu