Krāpniecība vai akla uzticēšanās

Situācija bija tāda, ka pāris mēnešus sarakstījos ar vīrieti, kurš vairākus gadus dzīvo un strādā Anglijā, un tagad gatavojas braukt mājās. Un viņam esot lūgums, lai es atverot kontu, unz kura viņš pārskaitīs visu savu naudu, vairākus tūkstošus, jo Latvijā viņam konta neesot, bet nauda jāpārskaita. Es atteicos, jo, kā var uzticēt naudu cilvēkam, kuru neesi pat redzējis, bet varbūt tur vispār ir kāds slēptais akmens, ko nesaprotu? Varbūt kāds ar ko tādu jau saskāries?

stounsss (2015-02-03 03:49)      krapnieks !!!

neiet (2015-02-03 09:18)      Naudu no konta Anglijā elementāri var pārsūtīt uz kontu Latvijā. Konta turētājs var atrasties jebkurā pasaules malā. Dara to internetā.

lasminaxxl (2015-02-03 09:36)    3 Atver jaunu kontu, lai viņš tev ieskaita tur naudu un pēc tam iztērē ..
Bez paroles tāpat neviens cits pie naudas nevar tikt .. Vismaz mēnesi lepni padzīvosi !!!
Ha ha.

Bija arī man līdzīgs gadijums - pajauns vīrietis arī prasija atvērt kontu, pēc tam izņemt un atdot viņam naudu, man būšot lieli procenti. 3 dienas bāzās virsū. Kolīdz pajautāju - vai tev visi radi, draugi jau tik bagāti , ka atsakās no labas peļņas ? Pazuda uz neatgriešanos !!!! Tagad raudu, paliku bez naudas .....VOT kā iet , ja neklausa !!!

Postremo (2015-02-03 12:12)      vai atrodoties aarzemes caur Interneteu maz var atveert kontu Latvijaa? Zinu, ka piemeeram, Ssveicee ir 100% fiziski personai jaaieiet bankaa, lai atveru tur kontu.

neiet (2015-02-03 13:03)      Ja tas būtu nopietni, viņš atbraucis uz LV atvērtu kontu un pēc stundas caur internetu pārskaitītu no sava Anglijas konta jaunatvērtajā Latvijas kontā.
Te taču skaidrs ka bija domāta kāda afēra.

VecmeitaARrunci (2015-02-03 13:22)    1 Savu naudu ar karti vins var iznemt jebkuraa bankomaataa Latvijaa un tam nekaads papildus konts nav vajadziigs.taalaak..vins var pats atveert kontu Latvijaa un tad caur internetbanku pats arii paarskaitiit.naakosais-vins savu naudu var vest skaidraa.
Nekad nevajag iesaistiities kaut kaados naudas dariijumos ar svesu cilveeku un neko naudas dariijumos dariit uz sava vaarda.rakstu un briinos-nu kur cilveeki var buut tik naivi???

VIKTORS53 (2015-02-05 10:48)      Lai tas džeks atsūta savas kredītkartes nummurus!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu