Laulības šķiršana - iesniegums

Varbūt kāds zina, cik varētu izmaksāt laulības šķiršanas iesnieguma sastādīšana pie advokāta???

elfu_mazulis    7 Atkarībām nav dzimuma, un ar tām var cīnieties, tikai cilvēka paša griba. Ja būtu savādāk, tad vecāki spētu izglābt bērnus no alko, narkotiku, azartspēļu atkarībām. Bet nespēj. Ja cilvēks pats nevēlas, tad pārējie viņu glābjot tikai pasliktina situāciju. Ja tiešām ir tik traki ar alkoholu, bēdz neaatskatoties...
Un man viens pīpis, ka ierakstīsiet mani feministēs :)
Jebkurā gadījumā tu pati vislabāk zini, kā ir īstenībā un neklausies, ko mēs te visi murgojam nezinot abu pušu viedokli.
Diemžēl par advokātiem neko ieteikt nevaru, bet arī zinu, ka visdrošāk ir notārs un draudzīgi vienoties.
2020-08-31 19:17

samba4u    5 Dzērājiem slikti stāvot, tā kā bēdz! (tā vismaz sievietes stāsta)
Šajā gadījumā tā neizklausās pēc atkarības, bet gan pēc dzīvesveida. Var jau turēt rociņu, glaudīt galviņu, noslaucīt mutīti, bet jautājums cik ilgi, nav jau bērns, lai ar viņu tā auklētos,nervi arī dārgi. Tādam cilvēkam nevar uzticēties, vienu mājās atstāt nevar, uz veikalu palaist arī nevar - pietempsies pie pirmās iespējas, ne tu viņu izkontrolēsi, neko. Pieaudzis cilvēks pats par sevi atbild.
Retajam vari palīdzēt, bet tad arī cilvēkam pašam ir jāgrib ļoti ļoti mainīties, liela daļa ātri aizmirst apņemšanos.
2020-08-31 19:38

Caune    3 Cik dieviņš atmērījis, tik cilvēkam jāizdzer. Tur neko nevar izdarīt, mūžīgajā valsī trijatā ar pūķi uzvarēs pūķis. Var tikai izkāpt no šī karuseļa. Jāatrisina līdzatkarības problēmas. 2020-08-31 19:43

LaskovijMerzavec    3 Felde, esi reāla... vīriešu (arī sieviešu) izdoma un uzvedība šķiršanās laikā atstāj tālu aizmugurē visus seriālus...
Netiks atstāti bērni???
Elementāri - sievietei apnika, kad vīram ir mīļākā un vē pieskraida uz svingeriem, izdomāja ka pietiek un aizgāja dzīvot atsevišķi ar bērniem un iesniedza šķiršanos.

Tad vīrs elementāri, dabūja aizbildniecību pār bērniem. Un protams, ka mātei palika tiesības tikties, bet ko darīt , ja bērni tieši tajās dienās slimo.
Un vēl visas tiesas čakarēšanas ar nepieskeitām;ibu, dns analīzēm, privātdetektīviem utt…

Šī pati tēma, ja kas saistās ar šejienes vīriešiem, kuri vaid, ka tiesu sistēma ir sieviešu pusē, tad tas izklausās smieklīgi, zinot kā var izčakarēt sievieti sķiroties.
2020-08-31 21:18

aija_69    4 Šķiršanās iesnieguma sastādīšana izmaksāja 150 euro + valsts nodeva 142. Mans gadījums it kā bija ļoti vienkāršs, nebija nepilngadīgu bērnu un nebija kopmantas, ko dalīt. Taču tiesvedības process ilga apmēram 3 gadus, dažādi blakusapstākļi prasīja papildu juridiskās konsultācijas un papildprasības. Uz vieniem un tiem pašiem faktiem juristiem ir dažāds skatījums un tiek piemeklēti dažādi likuma panti. Virtuozi profesionālu un efektīvu palīdzību sniedza centra Marta speciālisti, silti rekomendēju pieteikties uz konsultāciju.
Citēšu advokāti, kas sastādīja laulības šķiršanas prasību: ja ir kaut mazākā iespēja dabūt cauri papīru sakārtošanu pie notāra, tas ir jādara. Mana pieredze - tiesāšanās ir gana dārga teātra izrāde ar neparedzamiem sižeta pavērsieniem. Taču, ja ģimenē dzīvo zaļais pūķis un pašai ir pārliecība, ka šis solis jāsper, tad tiesājoties arī ir sasniedzams rezultāts.
P.S. nav gadījies sastapt nevienu sievieti, kura nožēlotu, ka ir izšķīrusies, biežāk dzird, kāpēc es to izdarīju tik vēlu...
2020-08-31 22:31

raina1970    7 Tālbraucēji gana bieži izmanto starplaikus starp reisiem- lai atlaistu tā teikt nervu, vai vienkāršāk- dzertu uz nebēdu.. Un atrunas ir senum senās- darbs smags, nervi čupā, un majās sievas/bērni kaut ko vel grib no šamejiem, i nesaprot, ka papucis/vīrucis-ir pārguris un nerunājams/nelietojams/neaizskarams.. Ne pirmais, ne pēdejais gadījums tāds. Ieteiktu sievietei noligt normālu juristu, kurš specializejas tieši laulibas škiršanas jautajumos, tad visa ta darīšana ritētu raitāk.Izmaksas var uzzināt arī vienkārši- apzvanot dažādus juristu kantorus un apjautājoties.. Ja cilvēks ir atkarību varā- tad lielāka šaize- tas ir laika jautājums-- vienalga, vai saks dzert reisa laikā, vai starp reisiem pielaksies un savarīs sūdus.Priekš kam tas vajadzīgs. Bērniem arī nekāda normāla dzīve šada modelī nav -- tēva vai nu nav -reisā, vai nu nav- jo kaut kur dzer, , vai arī nevar neko ar viņu sakomunicēt, jo šams izguļ pohas.. Mammucis arī mūždien nervozs- jo nevar zināt, kas notiks tuvakajā laika, kas ne tā būs atkal.. Un kas tur vēl būtu jāgaida- brīnumi nenotiek, aste kā pakaļā, ta pakaļā, neaug pierē starp uzacīm.. 2020-08-31 23:31

Kaskaade  2 1 Neapgaismotiem ļaudīm paskaidroju vēlreiz, nav tādu šķiršanās iesniegumu, tāpat kā nav lapiņu zālēm. Lapiņa zālēm saucās recepte, bet dokuments laulības šķiršanai tiesā- prasības pieteikums.
Un vēl, ja neesat kardioligi, nesniedziet konsultācijas infarkta ārstēšanai, tāpat, ja neesat juristi ar specializāciju ģimenes tiesībās - nekonsultējiet laulības šķiršanas procesos.
Katrs gadījums ir individuāls, un tas ir atšķirīgs no jūsu individuālās vai draugu radu paziņu pieredzes.
Ja grib, lai šķirās, ja negrib, lai nešķirās, tas ir katra cilvēka izvēles jautājums. Bet cilvēkam ir jāsaprot, ka problēmas būs jebkurā gadījumā.
2020-09-01 10:37

Forsaakais    5 Ja tavs vīrs ir alkašs - šķiries. Jo ātrāk, jo labāk tev pašai. Netēlo Kristīni iz purva bridēja un nemēģini neko izvilkt. Mātes terēzes titulu tev neviens neiedos. Drīzāk pretēji - tu nolaidīsi podā gadus, kurus tu varētu dzīvot laimīgāk. Vienalga, vai viena vai ar kādu citu, ja izdodas satikt. Es nekad neesmu sapratis un laikam arī nesapratīšu tās ne visai gudrās sievietes, kuras dzīvo un mokās ar tiem alkašiem. Tur laikam trūkst emociju un seriāliem līdzīgu piedzīvojumu. Alkašs viņai tās emocijas sagādā - iedomājies cik asaru, cik problēmu, kādas histērijas, kāda upura loma - uhh, aš elpa aizraujas. Vēl šad tad uzrauj pa ķobi, ja labi paprovocē šo lielākā reibumā. Un tā viņi tur gadu desmitiem dzīvo. Stulbi. Bet, tā ir viņu dzīve, kuru viņi negrib mainīt ne pa kam. Tāpēc ir pelnījuši visu to, kas ar viņiem notiek. 2020-09-01 18:20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu