Laulības šķiršana - iesniegums

Varbūt kāds zina, cik varētu izmaksāt laulības šķiršanas iesnieguma sastādīšana pie advokāta???

Kaskaade  3 8 Meitēn, tiklīdz ierosināsi tiesvedības procesu, tā laulenim uzreiz visu savajadzēsies, un nevis tādēļ, ka ļoti interesē vai vajag bērnus, bet lai tevu dzīvi sarežģītu un ieriebtu sporta pēc.
Nesapratu, tos mīnusiņus man sabliezuši tiesu juristi? nu pipeeec 😜👍
2020-08-31 08:10

Reds  6 2 Tālbraucējs ir ritīgi smags darbs, ja tu viņu sagaidi mājās rādot pirkstu un "davaj, tagad audzini bērnus", pārmetor ka reti ir mājās vai kaut ko tādā garā, tad protams ka viņš vazāsies apkārt. Vīrietim ir jāparāda ka viņš ir gaidīts mājās un tad neviens apkārt nevazājas.

Nav visam jātic uz vārda - paņem uztaisi eksperimentu - sagaidi mājās mazdrusciņ sapucējusies, smukā kleitiņā, ar buču(uzreiz kā ieraugi tā visū un apskaujot), ar vakariņām / pusdienām / brokastīm vai kādu sīkumu, ja naktī pārrodas. Prasi, lai pastāsta kā gājis un, ja uzreiz nestāsta, tad acīmredzot noguris un rī pastāstīs. Tagad rudens - aicini pasēņot visiem kopā, uz jūru/ezeru nopeldēties pa dienu - tas ir pasākums nākošajai dienai, vai kad cilvēks ir atpūties un gatavs kaut kur doties - nu tu jau pati zini cik ilgi viņam jāatpūšas, pirms dodas iedzert - īsi pirms tam sāc plānot dienu kopā ar viņu. Atkarībā no tā cik ļoti viņam tā ir atkarība ir vieglāk vai grūtāk novērst uzmanību no alkohola, bet, ja darbā problēmu nav, tad tas neko grūti nebūs.

Mēs jau te neviens nezinam to tavu situāciju, tā ka atliek vien spekulēt, bet ir skaidri redzams ka negribi šķirties. Tā vietā, lai tērētu enerģiju juristiem un tiesām, var tak drusku piestrādāt pie attiecībām. Mīnusiņi pie katra komentāra, kas tevi nemudina iet tiesāties norāda ka te tev nav īstā publika - feministes pat laimīgi precētu sievu, kurai viss apmierina laulībā, mēģina pierunāt izšķirties, tu viņām dzīves ne tajā augstākajā punktā esi ļoti viegls mērķis. Parunā ar mammu, kādu tuvāku radinieku - viņi arī redz tavu vīru un attiecības mazliet no malas, tai pat laikā pateiks tev vai tik slikti tiešām ir kā pašai liekas. Bet tie būs cilvēki, kas tev tiešām vēl labu.
2020-08-31 10:39

Kaskaade  4 2 A var lūdzu precizēt tām feministēm nikus, kuras mudina kādu šķirties?

Jauni un glupi, dzīve vēl nav paspējusi izlocīt abus kļūt empātiskiem - saprast un novērtēt otra grūtības, pārdzīvojumus, pūles, ieguldījumu attiecībās, ģimenē, kopsaimniecībā un kopējā mērķī.
Aiz to tā dzīve domāta, viens otru māca, abi kļūdās, abi labo kļūdas soli pa soli gadiem un abi kopā iet tālāk klupdami krizdami un no jauna ceļoties kājās.

Ja kāds iecerējis, ka bēgšana no grūtībām ir labākā aizsardzība, kurš tad tādu vairs var apturēt. Tikai tautās runā,- skrien kā vējš, atduras kā miets.
2020-08-31 10:54

av2    10 Ar alkoholikkiem...ir neiepeejami neko nedz sarunaat, norunaat. Punkts.
Te pat nav ko apspriest. Ja kaadam tas sskkiet.... nu sorry , man vienkaarssi ir nenormaala alerggija pret ssito sugu. Kretiini, sev vissu sabojaa muuzziigi, un veel citiem nellauj dziivot normaali.
Kaa ir muusdienaas, nezinu. Es skkiiros sen, viss bija vienkaarssi, leeti. Nekaadi advokaati nebija vajadziigi, bet tiesa bija, formalitaate.Mums nebija pretenzijas vienam pret otru, tas gan.
2020-08-31 11:22

Reds  4 1 Katija - te nav runa par iedziļināšanos, bet par to ka, kā jau es rakstu, mēs nezinām. Tāpēc visas atbildes te tev būs vairāk vai mazāk spekulācijas - tas ka tu te jautā cik maksā jurists, nevis esi aizgājusi uz tuvako juristu kantori un paprasījusi šo viņiem elementāro jautājumu, neliecina par šķirties gribēšanu. Bet nu tas ir skats no pamatīgas malas, balstīts uz pāris teikumiem, kas te ir sarakstīti + vēl no manas pieredzes un tā, kas dzirdēts, kā tas notiek, ne no tavas.

"tad ne tā paskatījos, tad ne tā, ko pateicu vai bērns ne tā, ko izdarīja" - nu par bērniem protams argumentu nav, bet sievietēm ļoti daudzām ir problēma ar attieksmi un tas ir tik ļoti popularizēts un normalizēts ka pašas arī uzskata to par normu. Atkal - spekulācija, nezinu konkrēto gadījumu, bet sabiedrībā tas ir bieži vērojams.

Cilvēki ne jau aiz laimes dzer, ne jau aiz laimes pārkāpj ātrumu un dara citas muļķības. Kaut kas tur ir ka līdz tam ir nonākts, varbūt ka cēlonis ir iepriekšējā laulībā, varbūt vēl senāk. Ieteikums aiziet uz baznīcu kopā ar vīru paliek spēkā, viņi tur ne tādas vien problēmas risina - nu kas tev ir ko zaudēt?
2020-08-31 11:49

Nate    2 Pirms precējāties, tiešām nemanīji, ka viņš mīl iedzert? Un tas, ka šķīries nemaz nelika aizdomāties??
Nezinu, kā lai meitenēm iestāsta, ka pirms laižat pasaulē bērnus, atveriet acis, ieklausaties, ko sama mammas un ekssievas.
2020-08-31 12:14

Orchia  2 2 Nez kā tāds alkāns vsp var būt tālbraucējs? Varbūt mājās ir tik slikti, ka labāk dzert nedēļām ārpus tās? 2020-08-31 12:39

anis  1 3 Zinu vairākus tālbraucējus alkānus-darba laikā nevar,tad atraujas brīvbrīžos! Ja pamats ļodzīgs-nekas prātīgs negaida nākotnē! Tur vajag traku raksturu,jo darbs smags,iztukšojošs-alko tūre,kā relaksants. Tikai,diemžēl,mānīgs... 2020-08-31 12:53

Shalom    9 Kā cilvēks, kurš audzis tādā ģimenē, kur tēvs dzērajs ieteiktu šķirties un nebojāt sev un bērniem dzīvi. Mana mamma diemžēl tā nedomāja.. 2020-08-31 14:05

anis  3   Pēc Minesotas programmas tiešām var šķist,ka gandrīz esi atturībnieks,bet ar laiku rodas pārliecība,ka nu,kā visi-bet nekā... Cilvēks var mainīties, bet,diemžēl,vairumam "jānoiet dibenā",lai nāktu apjausma,ka jāspirinās un tad ir labi,ja ir kāds,kas var palīdzēt noturēties. Nav tik vienkārši mainīt dzīvi...
Manu tēvu arī dažkārt pieskaitīja dzērājiem-kā amatnieks bez tā,bet dabūju saprast,ko negribu. Domāju,ka bez visa labā,arī tas nav slikti,jo ģimeni tā izteikti tas neietekmēja.
2020-08-31 16:53

dabasmiilis  1   03:55,
-Vai cik labi! Tad jau nekad nešķiršos ,bet tikai precēšos! Juhūuu ,beidzot mans sapnis piepildīsies - daudzsievība rullē!
2020-08-31 18:07

dabasmiilis    6 Bet par to dzērāju runājot , neklausi ,ko saka šejienes glāzīšu cilātāji , bet MŪC ,BĒDZ KO SPĒKA UN NEKĀDAS PIEDOŠANAS.

Atkarīgie nemainās , tur pārsvarā ir vāja rakstura cilvēki , tādi tikai uz solījumiem dzīvo!
Pilns ar tādiem ,kas uz iepazīšanās laiku prasmīgi patēlo ideālos , bet pēc laika maska krīt ,cik tad ilgi to nēsās!

Ja jau darbs tik smags ,ka nespēj turēt nervus vai kas iztukšo ,tad lai maina uz vieglāku!

Ja redzu anketā dāmai bildi ar glāzi rokā , klapēju anketu ciet , jo kur ir viena glāzīte ,tur būs n-tās citas , ja neprot savādāk atpūsties/atslābināties ,tad neprot. (tas pats attiecas uz pīpmanēm)
2020-08-31 18:18

Reds  3   Vai tad nevar otrreiz to Minesotas programmu iziet? Un tad, to zinot, arī abi piestrādājat, lai būtu atturībnieks. Man viens pazīstams tādā veidā arī tika ar alkohola problēmu galā - ar pilnīgu atturību un pēc gadiem tikai sāka atļauties mazliet - bet arī visu laiku piedomājot, viena glāzīte un viss.

Vīrietim vajag vīriešu darbus darīt mājās, paprasi kaut ko salabot, kaut ko uztaisīt kopā ar puikām vai vienam - kā jūtas pats. Tam ir baigi pamatīgs efekts uz abiem. Ja galīgi nekā nav tad vismaz ieliec bateriju pulkstenī otrādi, ieskrūvē spuldzīti sķībi lampā un saki ka neiet un patēlo blondīni uz to brīdi.


Kaskaade - "A var lūdzu precizēt tām feministēm nikus, kuras mudina kādu šķirties?" - visas, ja palasa komentārus dažādās tēmās un pievērš tam uzmanību var labi redzēt, kura ir kurā pusē, tādas, kas ir kaut kur pa vidu ka grūti saprast ir loti maz.

Paskaties pati kāda ir mīnusu statistika katrai atbildei, kas neaicina tūlīt skriet uz tiesu. Publiski to dara ar mājieniem, lai izvairītos no atbildības vai aiz kauna par to ko pašas dara. Privāti - 1 pret vienu viņas tiešā tekstā aicina sievietes šķirties, lai pēc tam dzīvotu uz alimentiem - tā būšot daudz labāk - vīrs maksāšot un pašai nekas nebūšot jādara - tas ir stāsts no man zināmas sievietes, kurai ģimenē viss ir perfektā kārtībā, ne viņa, ne vīrs ne pa labi, ne pa kreisi neskatās, kopīgs bērns un abi laimīgi. Un tā augstprātība ir tādā līmeni ka viņām prātā neienāk ka tās sievietes to varētu kādam arī izstāstīt. Sieviešu nīdējas dzīvo savās fantāzijās ka visi tic tai pasakai par sieviešu tiesībām un aizstāvēšanu.

Un pa vidam vēl ir tādas ekstrēmistes, kas izceļas pat uz radikālo feministu fona - ir redzēti publiski aicinājumi sievietēm iet kauties ar vīriešiem pa naktīm krodziņos, uz tumšām ieliņām - arī burtiski un tiešā tekstā; jo bistamāka vieta, jo tai feministei lielāks prieks. Un protams ka lielā sūdzība turpat par to kā tie vīrieši, ar kuriem
2020-08-31 18:31

Reds  4   Un protams ka lielā sūdzība turpat par to kā tie vīrieši, ar kuriem viņa iet kauties, pret viņu slikti izturas. 2020-08-31 18:31

Gloks_17    6 Es nevarētu tā ciest un ļaut bērniem nest šo nastu, kad partneris dzer. Augu dzērāju ģimenē, zinu un rieb vis saistītais ar alkoholismu. Bērniem būs dvēseles rēta un lielāks zaudējums ar pļēguru ģimenē, nekā bez. 2020-08-31 19:05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu