Kā rīkoties, ja nav apkures?

Dzīvoklī nedēļu nav apkures, temperatūra istabā ir 11°C. Dzīvokli īrēju no cilvēka, kas nedzīvo Rīgā - jārisina jautājums pašai. Šodien iet jau 8. diena kopš ir auksts. Divas reizes rakstīju Rīgas Siltumam, katru dienu zvanās. Esot sūtīta avārijas brigāde, bet tie netiek pagrabā, jo nomainīta atslēga un esot problēmas ar namu pārvaldnieku.
Ko vēl ir iespējams darīt, lai procesu paātrinātu un dabūtu siltumu radiatoros? Ir kāda iespēja dabūt atlaidi (?) apkures rēķinam? Cik sapratu no siltumservisa, ir vēl citi (bet ne visi) dzīvokļi, kuriem tāda pati situācija.

JurisK  1   Pilniigi piekriitu Dardedzes teiktajam 12:08. Dziivoklja iipashnieks atbild par savu dziivokli un visu, kas ar to saistiits. Iirniekam tur ir tikai tiesiibas dziivot uz liiguma pamata, sanjemot visus labumus, kas tur pienaakaas, arii apkuri ziemas laikaa. Nemaksaa par apkuri pa sho laiku, un galvenais - trobelee nepaartraukti dziivoklja iipashnieku. Protams, vari vinja uzdevumaa meegjinaat kaut ko kaartot, tipa pazvaniit atbildiigajam apsaimniekotaaju paarstaavim.

Nate    1 Pareizi, Juri. Saimnieks Īrijā, bet īrnieks lai turpina salt, galvenais lai dienu un nakti zvana saimniekam. Tā vietā lai piezvanītu apkures piegādātājam un pieteiktu laiku, kad apkure nebija, lai noņem no komunālo rēķina. Saimnieks Īrījā vai Holandē, taču nevar zināt, kad bija apkure, kad nē. Tādēļ viņš ir ielaidis īrnieku, lai saimnieko. Cerībā, ka tas uz to ir spējīgs.

borzomi      Es laikam eļļas radiatoru iegādātos,līdz atrisinās siltumproblēma.
No otras puses-ja salst,gribas vairāk kustēt,un tas ir veselīgi.:))

fargo      "Es laikam eļļas radiatoru iegādātos,līdz atrisinās siltumproblēma."

ja vien tas nav 2x2 ūķis, ar vienu var nepietikt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu