Vai pārkāpums turēt logu pusatvērtu vēdināšanai ziemā?

Pēc miruša cilvēka, kaķu atstātā ,uc vecām lietām, ēdienu paliekām smakojošā dzīvoklī darba gaitā tika atstāts vaļā balkona logs vēdināšanas režīmā. Nebija problēmas, kamēr kādā dienā konstatēju, ka dzīvoklī logs ir saliegts no ārpuses, savilkts ar naglām, drātīm uc. Otrs logs- virtuves aiznaglots ar naglām... Dzīvoklis atrodas 3. stāvā.
Kur griezties? Cik tas ir likumīgi? Daudzdzīvokļu māja. Vienīgais mantinieks, pie notāra patreiz kārtojas apliecība.

Margriete (2018-02-16 18:57)    1 Kāda kopīpašuma bojāšana??? Pārplīsušas apkures trubas jau būs autora īpašumā līdz ar to viņa problēma, bez tam cik liela varbūtība šim notikumam iestāties apvidū ar gada zemāko T "-"10?

neko (2018-02-17 01:47)  1   Nav jābūt plīsušām caurulēm, pietiek ar telpu nekurināšanu (nu vai konstantu "vēdināšanu") ziemas laikā. Tas bojā ēku. Un to apstiprinās jebkurš eksperts. Pamēģini pati atstāt pat mūsu LV "ziemā" mājā logus vaļā teiksim uz nedēļu pēc tam tur dzīvot. Dzīvoklis bus pamatīgi cietis par mantām nemaz nerunājot.
Īpašniekam ir pienākums piedalīties mājas pārvaldīšanā un apsaimniekošanā. Par visām darbībām (vai bezdarbībām) ka rezultātā īpašums tiek bojāts tādējādi samazinot tā vērtību pārējie var piedzīt zaudējumus.
Tas ka visu šo daudzdzīvokļu kopīpašumu apsaimniekošanas jomā valda pilnīgs bardaks, katrs dara ko grib un reti kur viens "saimnieks" rēķinās ar otru lietas būtību nemaina.

Gunars58 (2018-02-18 06:18)      Kā būs cietis dzīvoklis un mantas? Ieliec savu nemīļāko mantu ledusskapja saldētavā un pēc nedēļas izņem. Kas mainījies? Protams, ļaujot atsilt pamazām (dabiski)!
Tas, ka šāda rīcība nav solidāra, ir cits jautājums. Protams, rēķini aug, bet tas nedod tiesības rīkoties ar svešu īpašumu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu