Tikt vaļā no mobilo sakaru torņa

Radinieks mantoja zemi, uz kuras atrodas mobilā operatora sakaru tornis, kurš, kā zināms, izstaro milzīgu daudzumu kaitīgā starojuma aš pāris km radiusā. Ļīgumu iepriekšējais īpašnieks ar mobilo operatoru slēdzis līdz 2030. gadam. Kā tikt vaļā no tās lokālās černobiļas ātrāk?

av2    7 tornni ir visusr, respektiivi, ik pa tiem 20- 30 oblegaati, ja gribam paarklaajumu. Pilseetaa veel biezzaak, un staro vissi normu robezzaas . Liidz mikrovillnnu kraasninnas efektam...kaa liidz citai galaksijai, bet varam jau cepties.Smird peec "zallo" izleciena, kaarteejaa. Reizeem es vienkaarssi ciest nevaru nekomeptentus spriedumus kad izsaka:((
Ko dariit autorei? Ciinies, ja gribi lai tornis buutu uz kaiminnu zemes. Un reaala iemesla to dariit nav.
Par peetiijumiem ASV, te visu laiku peetiijumus izdaraa, jaa,kaadus tik veelies, un kaadus tik PASUUTA izdariit , un lietot mobiilo telafonu turot pie auss izraadaas ir daudz kaitiigaak, kaa atrasties zonaa. Taa kaa, padomaa par to....Un neaizmirsti veel par radio villnniem, sateliitu mikro villnniem, tv staciju villnniem, aukstsprieguma liiniju , da pat Tava vellas masiina izstaro utt. Netici ??? Arii seedot pie datora sannem daudz lielaaku starojumu, kaa mobiilo sakaru tornis dod. Vari nopirkt verkki, kas tos meera. Offisaa, kas pilns ar datoriem pat iekssaa iet ir biistami veseliibai, ja baigi nopietni paskataamies uz to.

multi    4 Monaliza kada jega tev ko pieradit, ja seit nav runa par torna kaitigumu, bet gan sape par to, ka ar to zemes galbalu isti nekadu saimniecisku darbibu nevar veikt.
Ja tomer interese literatura par radiovilniem, vispirms izlasi, kas ir elektromagnetiskais starojums. Varbut tad beidzot sapratisi, kapec tornis veselibai dross, bet mikrovilnu krasni picu uzcept var.

multi    3 Kapec gan man atstat so diskusiju? Pie tam ja autoram svesas jebkuras pieklajibas normas. Jus jau ar neesat noradijusi nevienu ticamu rakstu par tornu kaitigumu.

raaMi    1 Pārdot zemi, mainīt dzīvesvietu. Tiesvedība- ilgstošs process.

Viliendi    4 Mantotam zirgam zobos neskatās.Līgumu arī manto, un zemes izmantošana nav par paldies.

AivarsN    3 Ar biškopību nodarboties noteikti nevarēs,bet tiešās dzīvības briesmas nedraud.

Karmensita    4 Atklanos, MonaLiza, sieviete ar absolūto taisnību un pletni rokās. Dāvāju Tev smaidu siltu, uzsmaidi tu ar.

multi    1 Netiksi vala atrak pa 2030 gadu, ej pie jurista interesejies, bet pa 99,9% ar argumentu veselibai kaitigs tiesvedibu zaudesi un vel paliksi parados. Ne jau pirma dama, kas pa tornu kaitigumu satraukusies. Ik pa pusgadam pa bez tabu lidzigi bedu stasti.

vakars_uz_ezera      " kurš ,kā zināms, izstaro milz;igu daudzumu kaitīgā starojuma aš pāris km radiusā" - kā zini???? veici mērījumus???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu