vai īzīrētājs drīkst?

Noslēgts īres līgums uz nenoteiktu laiku,visus maksājumus veic apzinīgi un arī nomaksā vecus parādus.Mēnesi iepriekš kā teikts līgumā brīdina par aiziešanu no dzīvokļa,dzīvoklī citi īrnieki ar izīrētāja piekrišanu,īres līgumu nenoslēdz ar viņiem.Pēkšņi izīrētājs grib pārdot dzīvokli,īrnieki atstāj to,samaksājot komunālos maksājumus uz priekšu,bet nesamaksā īres masu,jo nenodzīvo tur ne pusi mēneša.Dzīvokļa saimnieks neliek mierā pirmos īrniekus un pieprasa īres maksu un pastāv,ka īres līgums noslēgts ar iepriekšējo.

dzzekiss (2014-12-02 18:43)      Tas iepriekšējais īrnieks kaut kāds galīgs lohs. Samaksā sava priekšgājēja parādus, par velti izremontē dzīvokli. Tad loģiski ka saimnieks atkal meklē šo rokā pa visu pilsētu lai apmaksā arī nākošo īrnieku nomas maksas. Kā gan savādāk, mecenāts :)

hefny (2014-12-02 19:21)      hmm..ir drošibas nauda, lai tos,kas grib saņemt siltumu,elektrību,dušu, sapakojot koferus un aizlaižities, tomēr mazliet piebremzētu, un,galvenais, lai saimnieks nepaliek ar svešu cilvēku izmantroto rēķiniem,-tad ņem drošības naudu,kur ir ierēķināts aptuvenais patēriņš arī komunāliem. jo īrniekeim nu, ļoooti patīk paņemt pēdu,iztērējos ūdeni,telefonu, saņemt siltumu uc, bet tad,-aiziet un rēķini paliek.
tāi
irneiki parasti stāsta stāsrtus par to,ka saimnieki pēkšņi-steidzami pārdod,-tāpēc steidzami jāatrod cits,jo izlikti...parasti nesamaksāti rēķini atstāti pirms mēneša beigām-puslaikā,un pazudis pārbēdzējs pie nākamā saimnieka.visai izdevīgs shēmojums,jo tāizdodas vai pusziemu ietaupīt par siltumu, uc visai lielu summiņu!
pasaciņas sacer,ja ir kalusītāji.....

Nate (2014-12-02 22:04)      Pareizi dara valstīs, kur potenciālajam īrniekam ir jāiesniedz izziņa par darba algu, kur priekšapmaksa ir 3 īres maksu apmērā, kur par katru skrambiņu atskaita ļoti labu summu. Tas ļoti veicina saudzīgu attieksmi pret īrējamo platību un tādas briesmas kā Teo_doras albumā nav iespējamas.

Specs_69 (2015-02-08 11:32)      Ja autore būtu iemācījusies salikt pieturzīmes un rakstiski noformulēt savu domu, oho publikai būtu daudz vieglāk sniegt ieteikumus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu