parādu piedzīšana

tiesa piesprieda izmaksāt cietušajam naudas summu...man nav darba ,īpašumu nekā ko no manis reāli var piedzīt?

kloss (2014-08-29 05:28)      Atceries, bankas vai citi augļotāji nav svētās govis. Tas arī ir bizness kur jāpastāv zaudējumiem. Cita lieta, ja uz ceļiem krisdams esi aizņēmies no sievasmātes vai kaimiņa pohu lāpīšanai... Tas gan jāatdod .. Sorry ...

tiu (2014-08-29 09:04)      Kloss, viņam tiesa piesprieda par labu cietušajam maksāt! Es saprotu, ka viņš ir nodarījis kādu skādi citai personai, nevis kredītu ņēmis. Varbūt dzērumā uzbraucis kādam vai kas to zin, ko vēl citu. Tā ka maksāt būtu goda lieta.
Bet re kā autors sarosījās uz tekstu - noilgums 10 gadi. Viņš gatavs 10 gadus būt par bomzi, lai tikai nebūtu jāmaksā par paša nodarīto. Nevis strādāt un pelnīt. Nožēlojami.

lasminaxxl (2014-08-29 10:01)      Piekrītu TIU - "vecim" 40 gadi , jau šitāda domāšana .
Bet ko pats darītu šādā situācijā , ja Tev kāds būtu parādā ? Iedomajies sevi cietēja vietā !!
Tu negribētu atgūt zaudēto ? Neticu ka nē.. Mēs jau nezinam kas tas par parādu, cik lielu skādi esi nodarijis cietušajam, bet jebkurā gadijumā - atdot parādu ir goda lieta ! Maini domāšanu un meklē iespējas , ne meklē attaisnojumus uz noilguma rēķina ..

Deisa (2014-08-29 10:49)      Ja tiesa piesprieda, noteikti regulāri jāiet atzīmēties, vai tad ne? Tur arī jautājums būtu uzdodams. Parāds vilksies līdzi, kamēr būsi atmaksājis, diemžēl, cietušajam nav paveicies ciest no tāda bezmugurkaulnieka, jo laiks iet uz priekšu, inflācija un tā, bet naudas summa tiesas piespriestā. Un ar gadiem summas vētība tikai sarūk... :( Ja Tev, vecīt, ir kaut nedaudz goda, bļin, kustini savu pēcpusi un esi vecis - atdod naudu!

av2 (2014-08-29 11:30)      var jau smieties, bet paraadi IR JAATDOD ! Kaut nossaujies, ibj. Kaada muusdienaas probleema - brauc kur sapelni naudu, noreekkinies, un saac no nulles jaunu dziivi.Jau BEZ PARAADIEM ! Jo vissu muuzzu nevareessi bailiigi atskatiities paar plecu tomeer - nervi neizturees :(
Ko var piedziit, ja visiem deklareesi, ka ni-kaa-nafa? SKakties, kam esi paraadaa. Vienkarssi ir cilveeki pasaulee , pannems to passu peedeejo .....elpas vilcienu. Vinnniem nospllauties uz naudu, galvenais gods , un respekts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu