Konflikts skolā

Nu lūk, zinu ka rīkojos kā tīnis, bet kas izdarīts, izdarīts. Pēc skolas kad meita dodas mājās, viņas klasesbiedre un viņas brālis , liek "padenes", iekausta, pēdējais piliens bija , kad puika atļāvās uzspļautviņai virsū. Nāk no labvēlīgas ģimenes, bet tāds Barona Bunduļa sindroms tur valda-Mēs-bet pārējie salašņas. Nu lūk, šodien neizturēju un aizgāju meitai pretī uz skolu, noķēru to mazo baronēnu un liku savā klātbūtnē..manai meitai spļaut virsū, ,,,nespļāvā, bet iespļāvu es... Rezultāts jau bija gaidāms, skolas psiholoģes zvans, tad policijai ziņojums. Nē es nebaidos taisnas tiesas, tikai domāju kādā pozīcijā stāvēt...vai kā Amerikā..bez advokāta ne vārda?/:D Uh rīt 12.00 jābūt skolā. Ja šeit ir kāds kas var pakonsultēt, būšu pateicīga. Jauku dienu Jums visiem vēlot. Jolanta.-:)

marija19561956      Varbut tagad izklausisos rupja un vulgara mate.bet tos mazos knevelus es personigi butu parmacijusi cita klusaka vieta un bez lieciniekiem.savus bernus vienmer aizstavesu.Tagad valda visatlautiba un to"VARONU" majas nebut nenotiek pareiza audzinasana.bet gan citu noniecinasana.Jutu lidzi alpuvijolei1980.bet esmu jusu puse.diemzel nezinu kas tagad jus sagaida.bet tikai nepadodieties.Domaju to abu varonu vecakus nakotne sagaida daudz un nepatikami parsteigumi.ka audzini savus bernus.tadu samaksu ari sanemsi.tur no cienas un milestibas nav ne kripatas.

jollyroger      Nekas tur nebūs, pakratīs pirkstu. Sīkais huligānisms - sliktākais kas var būt. Es darītu savādāk: noķertu vainīgo sīko tad, kad neviens neredzētu, un parunātu divatā. Neviens neko pierādīt nevarētu. Jeb ... autor sieviete, tad sarunā kādu, kurš tētim pasaka visu zem 4 acīm.

regina_dei_diamanti      Nu es arī esmu alpuvijoles pusē, bet uzskatu, ka spļaut nevajadzēja. Vārdiskais terors bieži ir daudz iedarbīgāks. Piemēram, mana mamma ir skolotāja, un viņa lieliski prot terorizēt un novest bērnu līdz asarām, vienkārši mierīgi ar viņu runājot. Man reiz skolā bija līdzīga problēma kā alpuvijoles bērnam, pēc sarunas ar manu mammu klasesbiedrenes izskrēja raudādamas, lūdzās, lai neeju pie direktora un metās man atvainoties.

wolands      ketija - sviests :( Dod ziņu - varu aiziet pa laikam iekaustīt Tavējo. Man ik pa laikam ir sajūta, ka kāds kaimiņu bērnelis ir ko sliktu izdarījis .... :D:D:D
Varu Te deklarēt oficiāli - ja man būtu bērns 2. klasē, kuru apspļaudītu/iekaustītu sveša mamma - viņai nāktos ilgi ārstēties slimnīcā (pie tam, man šķiet, pat likums būtu manā pusē, ja vien es viņu ilgi nespārdītu zemē nokritušu). Un mani pat neinteresētu konflikta apstākļi un tas, ka nekad mūžā nevienai sievietei neesmu iesitis!
Es sagaidu, ka šī mamma runās ar mani un es tad noslānīšu savu bērneli kārtīgi, ja tam būs iemesls!

Eh, vispār - gribēju uzrakstīt izvērstu interpretāciju par to, kā šo gadījumu apraksta otra puse (bet slinkums izvērsties). Tipa - ārprātīgi nejauka meitene klasē, kas visu laiku mazāko māsiņu apbižo, stāsta skolotājam visādus melus un pie izdevības arī mazo iekausta. Mamma ieteic drusku lielākajam brālītim māsu aizstāvēt. Rezultātā ieraugot, kā brālītis atgrūž meiteni, kas kārtējo reizi ir uzbrukusi mazajai māsiņai, iesaistās māte, fiziski ietekmejot mazos un beigās pēc dažādiem pazemojumiem demonstratīvi uzspļaujot. Māte, protams, ir deklasēts elements, kas aizraujas ar alkoholu un meiteni neaudzina nemaz ... utt. Varu iedomāties kā te Oho visi gānītos ... :D:D:D

Alpuvijole - ņeņem šo personiski (jo es Tevi, Tavu meitu un otru pusi nepazīstu), ticu, ka viss ir kā Tu raksti. Bet Tava stulbā rīcība man neļauj nostāties Tavā pusē, sorry ...

Adamsone      Ceru, ka viss beigsies labi, bet situācija ir vairāk kā štruntīga. Ceru arīdzan, ka tev dotie padomi ir jēdzīgi. Un visvairāk ceru, ka tavā dzīvē tavai reputācijai nav izšķiroša nozīme un šis glupais incidents nebūs ar tālejošām sekām.
Tie taču ir TIK sīki bērni....

vienss      Te draud sroks, un ārstēšanās ! Tu sunim nedrīksti uzbrukt, kurnu vēl svešam bērnam uz ielas. Tevi jāpārbauda vai neesi slima ar trakumsērgu. Tagad iespļāvi ! A nākāmreiz ko darīsi ???

byaka      Neklausies nosodiitaajos. Sevi un savu gjimeni ir jaaizstaav. Tu izdariiji pareizi, un lai vinji ar to arii turpmaak reekjinaas.

av2      100% esmu autores pusee. Tikai es buutu "nolasijis lekciju" vispirms, un ja veel nesaprastu, ar siksnu pa pakallu ssmurgulliem , un arii ausis nopleestu. Un p-hj visaadas policijas.
Saveejos aizstaaveessu kaut ar "lomiku" . Vot taa !
Pzd, meteni..... atradussi ko apcelt. Punnkkutapas. Uzreiz var redzeet , ka memllaki, memmesdeelinni.. Pareizi te prasa - vaardus un uzvaardus studijaa !!!

ketija      wolands -ik pa laikam ir sajūta, ka kāds kaimiņu bērnelis ir ko sliktu izdarījis ..- ne jau par sajūtu ir runa, bet par to , ka gandrīz gāja bojā cilvēki!!! ( par sadegušo kaķi es pat nerunāju).. Atšķirību nemani???? Tā ka vari bubināt par iekaustīšanu , cik vēlies, ir reizes, kad savādāk nevar, jo ar runāšanu nepielec...

MaryClaire      mazie baroniņi pa baroniski arī jāpārmāca - kas baroniņus visvairāk pazemo? ..... nu, vot, un tieši ar tādām metodēm. un pēc tam jānošņācas - vēl reizi, un dabūsi savus izkārnījus apēst ...

atvainošanu, bet esmu skarba pret lielbauriem. viņi ir tādi paši iznireļi kā pārējie mēs, tikai ar to starpību, ka mātīte atplēta kājas ātrāk lielbaura sencim kā kāda cita.

wolands      Ketija - atkartoju jautājumu - vai Tev būtu ok, ka es Tavu bērneli nopērtu? Vienalga cik sliktas lietas viņš būtu sadarījis?
Fiziski jāsoda bērni ir vecākiem. Fiziska ietekmēšana ir pēdējais audzināšanas līdzeklis (bet vitāli nepieciešams, IMHO), taču no svešiem cilvēkiem rada tikai naidu, bezspēcības sajūtu un vēlēšanos atriebties pāri darītājiem. Viss ko viņs iemācījās, tad, kad nākamreiz ies dedzināt (un ies, tiešā vai pārnestā nozīmē, jo tur dzīvo nu TĀDI kretīni) nošitās tantas jāuzmanās. Ar vecākiem ir savādāk - normāli vecākiem bērni uzticas un pārsvarā tic, ka viņus bez iemesla neapbižos. Ja reiz sods ir tik bargs (piem. pēriens) bērns, protams, apvainojas, taču, kad aizvainojums pārgājis, pārdomā iemeslus.
Zinu pēc sevis - daži no pērieniem, ko esmu dabūjis ir labākās audzināšanas stundas, kādas man ir bijušas un uzskatu, ka mani vecāki ir bijuši labākie, kādi vien ir. Toties tās dažas reizes, kad pret mani ir atvēzējies svešinieks vai skolotājs (jā, jā nebiju gluži paraugbērns), atceros ar naidu un nožēlu pret to cilvēku. Iemeslu neatceros ne reizi, droši vien biju to aizmirsis jau nākamajā dienā. Tā lūk!
Bet nu, ja gribat, varat savus bērnus ļaut sodīt svešiniekiem, bet manus aiztikt neuzdrošinieties. Es pats izlemšu, kad viņus nopērt, OK?

Lucy      Es tavā vietā neatzītos,ka spļāvi,citādi biezi samals miltos,esi gatava,ka tētiņš var smačna tev iepļaut ģīmī pretīm.
Skats protams par rubli,ka pieaugusi sieviete spaļauj,kā lama,saprotu tevi,savu bērnu aistavēt vajag,bet ne tā.

Tessa      woland,tieshi ta,ja tudus savariija-pilniigi vienalga no ka dabon pa muti,nakoshreiz domas,ko dara.
un pie ta vainiiga bushu tikai es,ka neprotu audzinat savu atvasi,ka vinjsh atljaujas dariit pari citiem un vispar dariit sliktas lietas. bet parasti tadiem atmorozkiem senchi ir vel lielaki daunji,tapec nu zini,tavi majas perieni nav nekada audzinashana. citi un daudzi uzaug par normaliem un krietniem bez perieniem,tikai ar personisko piemeru un sarunam,stastiijumiem un to,ka pavadi daudz laika ar savu bernu,nevis prato,kas seska labs un kapec jus visi ta nedomajat.

av2      Hmm , man ir/bija taa, ja biju vainiigs , un man nokkeera , un dabuuju pa ausiim - atceros to briidi ( arii to, par ko dabuuju ) uz vissu muuzzu, jo MAN NEKAD NEKAS NEBIJA, UN NEBUUS PO--J, kaa dazziem te , aciimredzot.

ketija      wolands- vai Tev būtu ok, ka es Tavu bērneli nopērtu?- atbilde ir Jā! Protams, ne par niekiem, bet par svarīgām lietām - dzīvības apdraudējumu utml. Un šeit neiet runa par sišanu vai pērienu ar siksnas sprādzi, bet gan par vienreiz uzšaušanu ..

Laimnese      Savus bērnus vienmēr esmu aizstāvējusi...spļaudījusies nekad neesmu,jo uzskatu,ka tas nav pareizi...risinājumu protams ir jāmeklē....no skolas bērnus ārā neņemtu....vispirms panāktu,lai mazie kamielēni atvainotos manam bērnam....
Papīrs visu paness,aizej uz policiju un arī uzraksti,ka bērni tika grūstīti,nospļaudīti.....kājas zilas,drēbes netīras...
Tikai vairs nedari tādas muļķības un neaiztiec bērnus...

Lucy      bildi savu ar steigu izvāc,labāk vispār delet,jo Tu te pilnībā atzīsties!!

vienss      Ja Tu nevainīgam bērnam uzbruki ? Viņam māte ,Tēvs ja nespļaudīsies, bet atnāks ar beisboola nūju. . . , ko Teiksiet ?

baitina      Pilniigi saprotu maati,jo pati palieku zveriiga,kad jaaizstav savs berns,tad etikas normas pazuud,ja laika nesavaldas..
Tagad tikai varu izteikt lidzjutibu, visi metisies ka lauvas virsu,tas ir fakts...
Veiksmi un izturibu!!

AVOGARDO      Māte aizstāvēja savu bērnu. Ar to arī viss izteikts. Neviens psihologs vai skola to nedarīs. Tajā brīdī māte tā uzskatīja par vajadzīgu un viss. Un nevienam nav tiesības māti tagad nosodīt. 2021-02-10 16:16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu