Prostitūtu klientu sodīšana.

Saeima gatavojoties balsot, lai prostitūtu klientus sauktu pie kriminālatbildības. Tā darot arī Zviedrijā. Neviens gan negrib, teiksim, algu ziņā pielīdzināt mūs Zviedrijai. :))) Bet tas nu tā. Veči, kur tad mēs seksu dabūsim, ka aizliegs pirkt meitenes? Un vai vispār var un galvenais, vai vajag, kaut kā aizliegt senāko profesiju? It kā jau tas tiek darīts sabiedrības morāles uzlabošanas vārdā. Vai, aizliedzot pirkt prostitūtu pakalpojumus, vīrieši vairāk pievērsīsies ģimenes dzīvei un kļūs par priekšzīmīgiem ģimenes tēviem? Vai, aizliedzot alkoholu un tabaku, izzudīs dzēraji un smēķētaji?

teo_dora (2010-10-17 23:19)      Nu nezinu kā pie jūsīm Latvijā,bet pie mūsīm Vācijā ir legāli bordeļi.Es te ar vienu klientu kāreiz nesen par šo tēmu runāju.Viņš savukārt ir runājis ar darbiniecēm.Tās ir ļoti apmierinātas/ne tikai zeksuāli,bet arī morāli un finansiāli/Viss esot droši,negribi klientu,neņem,ja viņš pārkāpj atļautās robežas,nospied pogu un 2 apsargi ienāk istabiņā.Nodokļus maksā tikai bordeļa turētājs,meitenes ne.Esot arī medapskate,bet tā tikpat kā lieka,jo viss,gan sūkāšana,gan čikāšanās notiekot mantelītī.Jā,tikai par istabiņas īri saimniekam esot jāmaksā 120 eiro DIENĀ.Es tā parēķināju,cik vīriešus jāiepriecina pa sutku,čtobi otbitj tikai istabas nomu......jo majo..../o,un ceņniks esot :35 za tolčok/citēju autoru/ja grib to un šito,tad 50 eiro,nu un "tas",tas atsevišķi 50.Suteneri izzuduši kā suga,to naudu iekasē valsts.Vienīgā problēma ir meiteņu trūkums,tādēļ dažas iestādes esot pašlikvidējušās darbinieku trūkuma dēļ.Vispār jau glupa mums tā valdība.Uzliek milzu īpašuma nodokli,bet nesaprot,ka varētu legalizēt to,kas jau ir.Un visiem labi,ii nabaga privātmāju īpašniekiem,i meitenēm,i valdībai naudiš būtu.

short (2010-10-17 23:52)      noskatoties šodien TV3 dažu minūšu sižetu, tiešām palika pretīgi.nezinu kādam izsalkušam vilkam jābūt, lai gulšņātos pa kaut kādiem midzeņiem un maksāt 40ls!!!!!! par tādu cūcību.rodas jautājums, vai tiešām vīriešiem trūkst normālu sieviešu un apstākļu, lai nodarbotos ar sexu??? jācer ka ar šo likumu tiks nogremdēti ļoti daudz šādi slimību un netīrības midzeņi.

cippa (2010-10-17 23:59)      man vienalga, bet tas tāpat nav iznīdējams, tik vairāk tiks slēpts... tāpat kā sausais likums neko nepanāca

garaamejoshais (2010-10-18 00:12)      nu ppc, kaa es taga tikshu pie sexa?;o;o;o

Es domaaju, ka kaarteejais fufelis kas neizies cauri un ko mieriigi varees apiet

teo_dora (2010-10-18 00:17)      Nezinu,kādus midzeņus tur rādīja,bet klienti bija un būs.Prostitūcija nav iznīdējama.Kuras valsts likumdevēji to saprot,tie vinnē.Patiesībā vinnē visi,gan vīrieši,kuri pa velti nevar dabūt,gan tās,kuras vēlas sevi pārdot,gan slinkie vīrieši,kuri nevēlas lieki pūlēties,gan sievas,aiziet vīriņš,izvelk čibriku,aizver acis,atver acis,viss,iet mājās.

dabonams (2010-10-18 00:48)      Tad jau sievām algu turpmāk nevarēs vīri dot,uzskatīs ka pērk seksu.Tā ir ,debīliķus valdībā savēl un ta brīnās par viņu stulbumu.Vienīgais ienākums no tūrisma i to pašu klapē ciet,ha ha ha...

muterite (2010-10-18 01:29)      Pie mums Vaacijaa nakc kluba meitenes pelna 160 eur pa stundu.

EVA_I (2010-10-18 08:36)      Labi, ir prostitūcija un ir cilvēku tirdzniecība. Es tā kā drusku vairāk par to otro, bet... Mani personīgi vienmēr, visos stāstos, kad stāsta par meitenēm, kas piespiestas nodarboties ar seksu, sistas, pazemotas, ar atņemtām pasēm apkalpojošus sazin cik vīriešus dienā, - man vienmēr redzot/dzirdot tos stāstus nav bijis interesants šo meiteņu dzīvesstāsts, man pat nav interesanti padomāt par tiem cilvēkiem, kas viņas apmāna un sit. Labi, meitenes muļķes, vai nepaveicās. Labi, "biznesmeņi", kas arī vārda tiešā nozīmē iet pāri līķiem ir bijuši vienmēr. Man ir interesanti - kas ir tie vīrieši, kas nāk un viņas piš?? Vai tiešām vīrietim ir interesanti izpist tādu pusapdauzītu, principā adekvāti reaģēt nespējīgu radījumu?? Ok, visiem uz šīs zemes nav jābūt "normāliem", bet ja ir pieprasījums, ja ir pietiekoši liels pieprasījums, lai tas viss notiktu - "kuda mir katjitsa"?
Tas ir apmēram tāpat, kā kad es domāju par izsūtīšanām no Latvijas. Izsūtīto pāardomas un atmiņas dzirdētas dafiga. Labi, tie, kas deva r`;ikojumu to darīt bija zvēri un sadisti. Bet kas bija tie zaldāti, kas reāli sadzina cilvēkus lopu vagonos?? Viņu atmiņas, emocijas, domas??

Just_ (2010-10-18 10:02)      Sievietes, kuras pirks vīriešu sekspakalpojumus, taču neviens nesodīs, ne?

Adamsone (2010-10-18 10:09)      Just_, es tevi mīlu!!! Un kā ar sievietēm, kas pirks sieviešu pakalpojumus????

Torpedo (2010-10-18 10:12)      Nemaz neceriet - sodiis visus - arii sievieC, kas peerk zigolo! :DDD Un _Ugungreeka_ vecaas seerijas, kur figuree staasti par zigolo um apreekina lauliibaam, nemaz nedriikstees vairs raadiit!!! :DDD

SievieteMelnaa (2010-10-18 16:34)      EVA_I, kas ir tie viirieshi, kas naak un vinjas ***? Meitene miiljaa, esi tachu reaala. Kaa Tev shkjiet, ko 70-80% viirieshu dara kara laikaa, kad vinjam atljauj dariit jebko ar pretinieka sievieteem? Te nav runa par normaals/nenormaals (normu btw nosaka peec vairaakuma), bet gan par to, ka - viss ir atljauts. Viirietis pie prostituutas paarsvaraa dodas apmierinaat savas veelmes, kuras vinjsh "par briivu" (pie sievas un pie miiljaakaas) apmierinaat nevar. Interese ir nevis objektaa bet savu velmju realizaacijaa.

rudensprieks (2010-10-18 16:55)      Va vellos! un ja es satiek vecīt un mums ir .....:) vēl uzliks man nodokl! vai pateiks,ka sniedz pakalpojum...:) vien trak politiķ!:))))

lirica (2010-10-18 17:35)      Slauceej, vot tagad vairāk pievērsīsies mašai kulakovai. Normāls vecis par sex nemaksā..tā ir lohu privilēģija.
/nelasot pārējos komentus/

trafs (2010-10-18 17:58)      Lirica, tā tak veca patiesība- par seksu mēs maksājam visi, bet tikai prostitūtas nosauc cenu !
Un, visticamāk, ja domā tikai par taupību- prostitūta varētu būt lētākais variants.

Zelta_rokas (2010-10-18 19:35)      Mani tas neuztrauc! Nekad neesmu pircis seksu un tuvaakajaa laikaa to negrasos dariit :DD

av2 (2010-10-19 04:32)      tas veel tik pietruuktu, lai maksaatu par sex (un 100% iespeeju noraut kaadu zarazu). Taa kaa man ir pirlniigi vienalga, kaa LV valdiibaa teelo, ka kautko dara vispaar...:(((

vilnis1983 (2011-04-29 12:46)      kamer bus piedavajums,tikmer bus ari pieprasijums un nevienas sankcijas un sodi tur nelidzes!!!Karteja valsts nejedziga riciba!!!

irgo (2011-11-09 08:54)      Skaidrs , dibināšu "iepazīšanās salonu" kur par naudiņu potenciālais "līgavainis" varēs noprovēt potenciālo "līgavu"....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu