Manas tiesības krīzes laikā?

Vai cilvēkam, kuram valsts aizliedz strādāt un tiek atstāts bez iztikas līdzekļiem ir tiesības valsti iesūdzēt tiesā par cilvēktiesību pārkāpumu?

Julianna  5 8 A vot "valdība" Šitie samozvanci ir tieši ATBILDĪGI! Jau iepriekš aktieris Kariņš bija sagatavots iepludināt Latvijā, lai veiktu šo terora aktu pret mums. Kāpēc atļauj kaisīt mums uz galvas indes? Lidmašinas debesīs joņo pat vairāk nekā auto uz zemes. Visās Latvijas pilsētās ūdensvada ūdenī piebērtas antibiotikas, hormoni. utt. Cilvēkus nopotē ar indēm piespiedu kārtā un šie nipričem?????

Letija  4 2 Saprotu, ka atmosfēra nokaitēta, bet tomēr jautājums - bija taču pieredze arī iepriekš, kad viss bija ciet. Tad kādu mazu uzkrājumiņu jau būtu tikai loģiski izveidot. Bija pabalsti par neko nedarīšanu - tas jau aizmirsies. Ļoti daudzi bija priecīgi par apmaksātu mājāsbūšanu.

Jāgaida situācijas noregulējums. Nu, un kas attiecas uz pabalstiem - ja būs, labi, ja nē, tad varbūt savu jau esat saņēmuši.

Letija  4 4 Krīzes situācija, pandēmija, ārkārtas stāvoklis. Cilvēki tiek palaisti bezalgas (nu, pieņemsim, ka bezalgas) atvaļinājumā, pie kam ne jau bezgalīgi, bet aptuveni mēnesi. Par ko būtu jāsūdzas?! Vai kāds liek iet un strādāt, par to nesaņemot algu?!

Floriana  8 4 Ja esi lasījusi satversmi, kur skaidri un gaiši norādīts, kas notiek krīzes laikā, sevišķi ja uzrodas antivakseri un uztaisa lokdaunu.

bumpastiks  1 12 Oblika morale-pašreiz ir tāda.Nevienu(domājams valdība) ņe..ebjot vai nomirs no bada.Vai kāds no bezizejas uztaisīs pašnāvību.(tgd ir ļoti palielinājies suicīdu skaits)Vai no kādas ielaistas slimības(jo neko citu kā kovidu pašlaik neārstē) Gavenais"nenomirt no kovida"no visa cita var mirīt nost un JA KAS vainīgi protams ka brrrriesmīgie antivakseri!Jo pat pašas"aitas"blēj ka tikai šamie ir vainīgi.Tad nu sanāk apburtais loks!

AivarsN  5 9 Pirmkārt, nebija ne mazākā pamata pasludināt pandēmiju, jo saslimstība būtiski neatšķīrās no iepriekšējo gadu līmeņa. Slims var būt tikai cilvēks, kuram ir reāli saslimšanas simptomi. Vienīgi šogad, no vakcīnu izraisītajām blaknēm un saasinātajām slimībām, mirstība visā pasaulē strauji palielinās. Ja divu gadu laikā no pandēmijas sākuma, cilvēki ar labu imūnsistēmu nav nopietni saslimuši, tad arī nav nekādu iemeslu saslimt turpmāk. Tāpēc uzspiest veseliem cilvēkiem vakcinēties ar vakcīnām, kuras ne tikai neaizsargā no saslimšanas un nāves, bet neskaitāmas reizes palielina riskus, ir krimināli sodāms noziegums. Vakcīnas tiek ražotas ar dažādu sastāvu un dalītas pa sēriju numuriem. Ja dažas sērijas ir visai nekaitīgas, tad no citu sēriju vakcīnām, smagu blakņu un nāvju skaits ir ļoti augsts. Tādā veidā masu slepkavas plāno likvidējamo iedzīvotāju skaitu pa teritorijām un sociālajām grupām. Palaimējās ar pirmo vakcīnu, tad liktenīga var izrādīties kāda no nākamajām. Spēlēt krievu ruleti, lai drīkstētu strādāt? Ne jau visi šajā pasaulē ir potenciāli psihenes pacienti.

Drole  1 1 Kriize? Ja nu vieniigi ne-mediciiniskaa.

https://in-this-together.com/ukc/DrJD-Analysis.pdf

AivarsN  1 2 https://vm.tiktok.com/ZM8HvgjAY/

Chris1986  1 4 Priecājies, ka tu vēl vispār esi vesela un darba spējīga. Tūkstošu tūkstoši ar tevi par to vien būtu gatavi mainīties

Chris1986  2 1 Epitāfija, pasaule jau tāpatās ir pārapdzīvota, un, ja tu vai es nebūs, Zeme tik atviegloti nopūtīsies

capitaine_tromperie  1 3 Te viena PA dalībniece ar plašajiem burkānu laukiem lielījās. Palūdz lai iedot tev pāris maisus, būs vismaz burkāni ko pagrauzt, var vēl burkānu pīrāgu uzcept, burkānu sautējumu, burkānu sula ar veselīga.☝️

merlina200  3 6 Piesakies ciemos pie lauku radiem vai draugiem, pasaki, ka beidzot ir laiks paciemoties, gan jau pabaros....
Tas tikai pierāda, ka cilvēku veselība un dzīvība valdībai neinteresē, mērķis ir izraisīt krīzi, jeb restartu, un nošpricēt, lai būtu iemesls kontrolēt ar īpašiem kodiem.

capitaine_tromperie  2 2 Es taču tev ieteicu kā izdzīvot šajā baisajā laikā, kad dēļ antivakseriem, tobiš arī dēļ manis tev jābadojas.
A tā tu vari lūgt palīdzību arī ķirbju audzētajiem.🤷‍♂️

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu