Īrniece nemaksā īri

Ko darīt ? Parads jau ap 500 eiro par komunālajiem (3 mēneši), īres maksu arī nemaksā 2 mēneši, tika sola. Darbs viņai itkā ir. Dzīvo ar dēlu, dēlam 16 vai 17 gadi. Griezties uz tiesu ? Vai tagad visi īrnieki maksā kārtīgi ?

butterfly_searcher      īres līguma uzteikšana un pirmstiesas brīdinājums īrniecei. tālāk..atkarībā no situācijas., bet gan jau,ka prasība tiesā par parāda piedziņu utt.

violeta      Ja ir oficiāls īres līgums,pie notara apstiprināts,tad tikai tiesa un rakstisks brīdinājums par izlikšanu konkrētā datumā.
Ja mutiska vienošanās,tad naudiņa vējā,maksā savu īri pats.Atliek trešais variants,novaktēt kad īrnieku nav mājās,uzlauzt durvis,iekļūt,nomainīt atslēgas,un pieturēt mantas,līdz apmaiņa pret tām samaksā summu par ko vienojās.

Chris1986      Nu, redz, Jurij, visa pasaule sanāca un sadevās rokās, lai tu savu 500 Eur īres parādu varētu atgūt :D Es tik domāju, cik mēs te patiesībā vientuļi esam, ja vienalga par ko, bet ka tik pasocializēties

Vaukskis      Chris1986, vēl jau ir par vismaz 2 mēnešiem parādā, tā kā par agru priecāties, jo rakstīja, ka tā ir kopsumma, taču, protams, labāk ka tā nekā vispār nekā.. .

Kaskaade      Tā nav socializācija, bet cilvēku mīļākais sporta veids - dot padomus un pamācīt.

av2      nekas nav iedarbiigaaks par....triis dusmiigiem onkulliem, vakaraa, koridoraa. A taa, vari runaat ciuk gribi. Man bija iirnieks, veel radinieks , kas peec gadiem iedomaajaas, ka tas ir...vinna dziivoklis, jo esot "fliiziites paarliimeejis, un griidas iZkraasojis". Onkullus nevajadzeeja, paardevu dziivokli, ieradaas jaunais iipassnieks, un naturaali izmeta sso laukaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu