Aizbildniecība vai adopcija?

Liga2 (2018-01-15 22:39)    2 ne par kadu naudu tu nekad nenopirksi milestibu uzticibu un patiesas rupes. normalas gimenes berns milestibu sanem no zidaina vecuma pat atrak jau mates vedera bernins jut mates milestibu. siem berniem kuri ir pamesti sis sajutas nav neviens devis un tas ir tas briesmigakais vini nevienam neuzticas pasaule viniem ir launuma iemiesojums it seviski pusaudziem kad kermeni sak spelet hormoni. stadies prieksa kadas vides vini ir dzivojusi un kads ir vinu viedoklis par sadzivi isteniba tas ir biedejosi. ja velies rupeties par pusaaudzi tev ir jarekinas ka tas bus loti smags darbs es nesaku ka tas nav izpildams bet loti atbildigs un gruts gan.

Luusila (2018-01-16 09:47)      Riebekle, tu tā arī izliecies neko nesaprotam. Neticu, ka tiešām nesaproti.
Šinī konkrētajā gadījumā piesardzīgu dara tas fakts, ka pirmais jautājums sievietei ir par izdevīgumu. Lasām tālāk. Viņa grib kādu pusaudzi. Jebkurš, kuram ir nojēga par tēmu, sapratīs, ka izklausās arvien bezatbildīgāk; tur trauksmes zvani skan pilnā skaļumā.

Man domāt, ka ir divas iespējas- vai nu ieraksts ir vienkārša tēmu ģenerācija, vai arī mums darīšana ar cilvēku, kurš lidinās nerealitātē- varbūt gadumijas pasākumu iespaidā, kur visādi labdarības sarīkojumi birst kā no pārpilnības raga, lai pēc mēneša uz visu turpmāko gadu atkal klusi apsīktu.

Ak jā, Epifānij,- kaķis manā profilbildē ir nevis no manām mājām, bet no internetā pieejamām bildītēm, tā kā pārmetumi lieki: es viņu neesmu nobadinājusi. :)))
Un neesmu arī nabadzībā bērnus audzinājusi (tev raksturīga virspusēja lasīšana); vienkārši saku, ka lēmuma pieņemšana bija jāizdara apstākļos, kad bija grūti. Taču lietas sakārtojās. Varbūt tieši atbildība, kuru mēs uzņēmāmies, padarīja mani pret ārpasauli cietāku, izturīgāku un zobaināku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu