Ka var juridiski izlikt no savas majas mati?

Sveiki. dzivoju ar savu bernu mati un 3 berniem sava ipasuma, pie mums vel dzivo mana mate, kura par visam varitem grib izskirt manu gimeni. uzbruk manai civilsievai u.tt... gatvais murgs....atradam ar draudzeni vinai dzivokli ko iiret, uz kuru protams vina atteicas aiz sava principa. vina vienkarsi velas sabeigt musu gimenes dzivi. tapec ja vina nepiekrit labpratigi, ka es vinu varu juridiski izlikt?

Psihologs  1 2 Alvasete, paldies, ļoti vērtīga piezīme. Pirms iet pie jurista es ieteiktu aiziet pie laba psihologa, visiem.

euromens  2 1 Neķer kreņķi, māte drīz aizies viņsaulē, tavi bērni paaugsies un pats dabūsi ar celi zem astes, kopā ar civilsievu ...
Ja jau reiz esi atradis citu sievieti, esi vecis, kopā sāciet visu no gala, ar zemes gabalu, māju, saimniecību, tas arī parādīs uz ko ir gatava civilsieva, nevis činksti kā skopa saimniece .. bet ja jauno sievu esi paņēmis tikai drāzšanai, tad viņas vieta ir klētī vai pirtiņā

Nate    1 Bet es domāju, ka raksta nevis dēls, bet gan tā, pat nezinu kā nosaukt, brūte laikam. Ne velti sievietes niks un te dzimumu var mainīt.
Ja pēc 3 bērnu dzimšanas neesat apprecējušies, tad kaut kas tur nav kārtībā. Droši vien māte arī to jūt.
Par vecu cilvēku uzvedību- tā var būt ļoti dažāda, un ja vēl kādas psihiskas novirzes, tad kļūst arī neciešami. Te gan spriežot pēc gadiem mātei nevarētu būt 80.

natre17    1 Njāā..jāpiekrīt Natei ,ka jaut.autors varētu būt pati civilā :) sieva..JO VĪRIETIS ,KURŠ IR PIE PILNA SAPRĀTA NEKAD NEJAUTĀTU ,KĀ IZLIKT MĀTI :)
Nesaprotami arī ,kā māte uzbrūk,ar nažiem,vai? :DDD

111zaagis111  1   un kā tu viņu fiziski izliksi ? Pasauksi municipālo policiju ?

Pidrilla    2 Gan jau ka tā māja dēlam ir no mātes dabūta. Un Rasela33 būs tā saucamā "civilsieva" , patiesībā juridiski tāda neprecēta tukša nulle vien ir. Vecos laikos tādas saucās par piegulētājām.

natre17  1 4 "Vai galvotājam ir tiesības uz īpašumu ja ir maksajis mazu daļu kredīta?
Sveiki. Esmu mājas īpašnieks un kredīt ņēmējs, lieta tāda, kad ar mani mājā dzīvo māte kura ir galvotāja! Es dzīvoju kopa ar savu civilsievu un 3 bērniem! Šī sieviete,mana māte kļuva neciešama...aizskar manu ģimeni...traucē mums dzīvot! Uz tāda pamata...šo indīgo čūsku gribam izraxtoit no mājas? Vai tas ir iespējams? Viņa ir maksājusi kredītam mazu daļu arī, bet maksajums pēdēja gada laikā par elektrību..tv...ūdeni...kanalzaciju nav maksajusi! Vai man ir kādi pienākumi uz viņu? Viņa vnk.grauj mūsu ģimeni!"
Tu neesi Ipašnieks ,bet banka un mamma ir galvotāja kredītam

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu