Kas draud par suņa seksuālu izmantošanu?

Nereti šeit attiecību jautājumā vientuļniekiem tiek ieteikts iegādāties suni tā vietā, lai attiecīgie indivīdi meklētu pakļāvīgu attiecību partneri starp cilvēkiem. Tašu attiecībās, cik zināms, nereti iekļaujas arī seksuālais kontakts, kas ar dzīvniekiem manuprāt nav īsti atbalstāms. Kas tad pēc likuma draud par sava suņa seksuālu izmantošanu?
p.s. Jautājums veltīts katram, kas ieklausās viedokļos un tā vietā, lai veidotu cilvēciskas attiecības, iegādājas suni.

bruunais (2014-03-03 20:47)      Deisa, Deisa, kas ar tevi notiek? Līdz šim tev bija tīri sakarīgas tēmas, bet šī?! Vai tu gribi atrast caurumu likumdošanā šajā jomā??

Tinte (2014-03-03 20:55)      Ja par ieteikumu iegādāties suni, tad jā, es biju viena no tām, kas torpēdai ieteica šādu variantu, jo viņš tajā tēmā sapņoja par
"..paklausīga, mīļa, uzticīga kā suns un uzlūko jūs par dievu. Pilnīgs pretstats mūžīgi rejošajām.."

Cilvēkam, kurš sapņo par kaut ko tādu, sieviete nav vajadzīga, viņam nepieciešams kaut kur izpaust savus kompleksus.
Un tieši tāpēc ieteikums iegādāties suni, kuru varēs dresēt un tas klausīs uz vārda.
Ja kāds šādā ieteikumā saskata zoofīlijas propogandu, tad man vienkārši nav komentāru.
Cerams, ka autores mērķis bija tikai samaisīt šo sastāvējušos dīķi un patiesibā viņa tā nedomā.

kvarts (2014-03-03 21:13)      Tie kas ir no Cēsim varbūt zinās, ka padumjo laikā (1985?)Meža kapos viena sieviete apglabāja savu suni blakus vīram un uzlika sunim pieminekli ar uzrakstu "Mīļajam Bonzam no Ilgas", pēc kāda laikā gan to pieminekli no kapiem izvāca un nolika mežiņā pie kapiem....
parasti jau saka, ka slims ir nevis tas kurš pasaka , bet gan tas , kurš slimi saprot..

fargo (2014-03-03 22:21)      http://en.wikipedia.org/wiki/Bodil_Joensen

fargo (2014-03-03 22:26)      un interesanti, ko cilvēki, kuri šobrīd tolerē pret homoseksuālo sodomiju teiks, kad viņiem liks pieņemt zoofīliju kā "alternatīvu dzīvesveidu" un "seksuālu orientāciju ar kuru cilvēks piedzimst"?
jo šie naivie cilvēki taču nezin, vai izliekas nezinām, ka jau šobrīd tiek aktīvi diskutēts par to, ka zoofīliju aizliedzoši un krimināli likumi ir "netoleranti", "diskriminējoši" un "netaisnīgi".
"un kas gan tur slikts, ja visiem ir labi. dzīvnieciņi tacu tiek aprūpēti un mīlēti?"

VIKTORS53 (2014-03-04 08:44)      Vai ķēves dēls Kurbads un Lāčausis/Lāčplēsis ir zoofilijas rezultāts? :)))

Tessa (2014-03-04 10:51)      Deisa (2014-03-04 10:30) jautājuma autora komentārs

tad tu gribi teikt,ka ja kadam savos gados ne prata nenaca doma kopoties ar majlopu, miilet savu dzimumu,eitanazet neveselos jaundzimushus, baudiit orgasmus defekacijas laika vai pekshnji izgjerbties bernu klatbutne un barot vinjus ar lubrikantu,tad tada doma pekshnji var atnakt?

man domat, tev berniiba kaut ko nedadeva. pie tam speciigi.aiz ta ar to lietu saprashanu ir ka ir. IMHO. un sabiedriiba tur neliidzes.lai,varbut,ka gribetu.

pirduksvecs (2014-03-04 11:18)      Mīļotā autore! Vai tiešām tu gribi man to nodarīt - nomainīt pret kabeļu? Nenodari man šīs mokošās dvēseles sāpes.

erucanob (2014-03-04 11:30)      Nesarežģījiet elementāras lietas.Tie suņu,stenderu,āliņģu ieteicēji vienkārši aizmirsa ieķeksēt "pers.pieredze".Humora tur nav,tikai paša izmēģinātais.

Lucy (2014-03-04 11:48)      Protams dzīve var gadīties visādi,to nenoliedz te neviens,bet ja jau otro gadu no vietas savu dzīvi ness,kā uz delnas,tad atliek nopūsties pfuuuu... kāda vidē un pa kādu spundi tu ir barota,ka šai vecumā šādi te sevi eksponē.
Šajā tēmā humora nav,ja jau gribējās ko tādu jautāt,tad vajadzēja jautājumu formulēt citādi/dzīvnieku sadaļā varbūt/

tiu (2014-03-04 13:20)      Ja ir tik specifiskas intereses un neapgāžama savas taisnības apziņa, kas balstīta it kā uz izzināšanas kāri, tad te jau kādreiz vīdēja tāds pavisam universāls padoms - jāiet mācīties!
Te ir tikai klačotava, kā fargo saka. Kādu mazu sīku infu var iegūt, bet pamatā tomēr tā ir izklaide un visi mēs te arī zīmējamies. Ir kam izdodas un ir kam nē.
Un jebkuri teksti ir sava veida liecība par personību un diez vai izdosies noticēt, ka viss ir kārtībā tai konservatorijā! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu