kādu cūcību mums gatavo krievvalodīgie?

Pa krievu tv kanālu nepārtraukti tiek aicināti parakstīties.Par ko netiek teikts,bet sauklis ir "tagad,vai nekad".Vai kādam ir info kas te tiek organizēts?

fargo      sis, laikam>
http://www.delfi.lv/news/national/politics/pctvl-savakti-10-000-paraksti-referendumam-par-pilsonibu.
d?id=42614520

nezinu, kadas iespejas krieviem ir sobrid liegtas.
pec noverojumiem
10 no 10 latviesu darba nemejiem runa ar krievu darba devejiem krieviski;
9 no 10 latviesu darba deveji runa ar krievu darba nemejiem krieviski;
patiesi... 1 no 20 privilegijam vel nav savakta.

Spicis      Pateicaties ZZS par likuma isludināšanas apturēšanu, nu jau otru reizi. Atrunas gan viņiem medainas.

ZZS veidojošās Latvijas zemnieku savienības, Zaļās partijas, apvienības Latvijai un Ventspilij un Liepājas partijas deputāti, lūgt Valsts prezidentam Andrim Bērziņam apturēt antikonstitucionālā likuma Grozījumi likumā Par tautas nobalsošanu un likumu ierosināšanu spēkā stāšanos uz diviem mēnešiem

26.jūlijā plenārsēdē ar valdošās koalīcijas balsu vairākumu tika atbalstīti likuma grozījumi, kas paredz līdz 2015.gadam referendumu iniciatoriem par saviem līdzekļiem parakstu vākšanas pirmajā kārtā savākt 50 000 balsstiesīgo parakstu.

Savukārt no 2015.gada būs nepieciešams savākt vairāk nekā 150 000 balsstiesīgo parakstus. ZZS norāda, ka tas ir pārāk augsts slieksnis pilsoņu līdzdalības iespējām
Politiskā apvienība Saskaņas centrs (SC) palīdzēs Zaļo un Zemnieku savienībai nodrošināt nepieciešamos 34 parakstus: ZZS un SC kopā parlamentā ir 44 deputāti - ZZS Saeimā pārstāv 13 deputāti, bet SC ir 31 deputāts.

kreisais12      visvairāk cūkojas latvieši. Ja būtu palicis dzīvs kāds latviešu sarkanais strēlnieks viņu droši vien īstenie latvieši piesistu krustā. 21 gadu pie varas ir tikai latviešu partijas, rezultātā latviešu Latvijā ir palicis mazāk kā jebkad. Ja krievs runās latviski viņš nu nebūs latviets. Latvijas PSRS Augstākās padomes deputātam Dozorcevam kurš nobalsoja atklāti ne slepus kā tagad pieņemts, nepiešķīra pilsonību.Un vispār tā latviešu līšana pakaļa jeņķiem un žīdiem riebjas

li3liskais84      nav jēgas runat par lietām ko tu nevari mainīt, ja te paliks sūdīgi vnk aizbraukšu prom, kur ir probēma? ja smadzenes strādā un rokas ar tad darbu var atrast dajebkur

non_grata      tagad vai nekad- tāpat nebija ar otru valsts valodu!? nu kas tad te notiks ja katram daunim d.pilī iedos pilsonību un vēlēt iespējas!? šie tak pa kg spirta i pašu vellu savēlēs.... litriskais problēma tur ka TU tāds daunis un ne vienīgais te! tak jābrīnās kā vēl neesi prom./..nu kā var būt tāds pohujs? es kaut mežā dzīvošu,bet tie sukas pa manu zemi nestaigās! Āmen!

Spicis      kreisais12, tu gan esi joks. No kurienes radās latviešu sarkanie strēlnieki - tev prātā nav ienācis. Atradis te baigos lielniekus, vienkāršus lauku puišus! Par šo jautājumu pat "rūdītiem" tā laika vēstures guru maujamais aizkrīt, tik bola acis un nesaprot ko teikt. BIJA KARŠ (I Pasaules) un daļu karaspēka pārdislocēja uz Krieviju (arī Latvijas teritorija ietilpa Krievijas impērijā). Nebija ne garā galda ne divu durvju streļķu šķirošanai: pa labi baltie, pa kreisi sarkanie un pēc politiskās pārliecības... Bet 21 gadu pie varas, pārsvarā, ir "naudas kules", kuras pasūta mūziku un diriģē partijas. Cik mums pilsoņu sastāv kādā partijā? Man, protams, skumji, ka tev skatototies spogulī kas riebjas kā latvietim. Par Dozorceva kunga pilsonības apstākļiem, paintresējies rūpīgāk, būsi pārsteigts.

_Biezaa_vecmaamina      Latvieshu sarkanie streelnieki? Njaa...krievi to mums paarmet veel shodien, ka shie Ljonjinu sargaaja un neljaava pashiem to zhiidu nozhmiegt... divdomiigs taads jautaajums.

fargo      vēsturi veido pirmkārt pati vēstre - cikli, notikumi, ir pienācis laiks kādiem notikumiem un tie notiek un neviens nevar izdarīt neko un ir šo notikumu tādi kā nesēji, piemēram Fricis Bārda vai Jukums Vacietis. latviešu strēlnieki būtu nekontrolējams pūlis, ja nebūtu Jukuma Vācieša. lielisks karavadonis, stratēģis. tālu redz, tāpat ar perspektīvu domā. vēstures ciklus godāt nav cilvēka dabā, personas gan. tas par strēlniekiem. masa kļūst par organizētu un stipru spēku tikai kāda gribas(parasti dzelžainas un stipri nezēlīgas) ietekmē. lielīties? negribu lielīties ar strēlniekiem. kas man patīk? zemes reforma. gribēji zemi un strādāt? to tu vari. zemes reforma bija laba, ar to var lielīties. nevis ar durkļiem svešumā.

irgo      sauklis ir "tagad,vai nekad".....nu vienkārši SUPER, es ar abām rokām esmu par to !!!
Krievi tagad sarīkos referendumu par šo tēmu , protams ka zaudēs un galvenais un pats patīkamākais ir tas , ka viņi NEKAD , NEKAD , NEKAD vairs tādu nerīkos ...viņi mācīsies latvju valodu un būs vēl īstāki letiņi nekā mēs iedzimtie...... tas taču ir ļoti , ļoti mīļi no viņu puses....vai ne?

fargo_pa      ir ērti mēģināt ieviest valodu, ar valsts valodas komisijas rokām. diezgan nacionāla latviete, vēstulēs tas un šitas un tā un tā, bet esot brīdi pie viņas ciemos, viņa ar savu santehniķi čubinās TIKAI krieviski, lai aŗī puiks(25-27g) visu saprot latviski. bet ārpus reālās dzīves tāda nacionālpatriote, ka nenopriecāties. tad kā? kāda cita rokām? tikai ne savām? latviešu valodu mācīs tās smieklīgās tantiņas no valsts valodas inspekcijas, tādas dusmīgas un visas no sevis, ja vien nav iedots kukuLs? tā? kakātā?
tas vispār ir baisi smalki, censties kko darīt ar citu rokām. latvieti nepadodies - kad tev izdevīgi, vienmēr runā krieviski. kad pareizie datumi, tad sēro. kad apkārt tikai latvieši, tad gāni krievus kā māki ij svecīti vēl iededzini logā. kā krievs ienāk, tā nodzēs, tikai neaizmirsti kur "spičkas" noslēpi. meh

edmunds1969      Personiigi pazistu vairakus nepilsonjus, kuri principu delj neiet to naturalizacijas procesu. Vienkarsi pasaka: vai nu juus mums iedosiet taapat, vai arii iedosiet taapat un veel luugsiet, lai es pienjemtu.
Beediigakais, ka shinii referendumaa, atshkiriibaa no valodas referenduma, liela dalja buus vai nu " par", vai nepiedaliisies. Un LV pilsonju masa pieaugs par tiem 100 000 jaunpilsonju, kas, savukart, papildinaas t.s. krievu partiju elektoraatu. Konsekvences - naakamaa Saeimaa vairaakums buus slaavi, un tie arii sastadiis valdiibu, ar visaam izrietoshajaam sekaam, it iipashi politiskajaam.

Kamija      a kur te jurisprudence???

Lucy      Būtu man teikšana,nevienai migrantu ģimenei nekādu pilsonību!!

Zeltiite      PR atkal stādā - pietiek pavicināt sarkanu lupatiņu (vismaz reiz ceturksnī), ka krievi nāk, lai tauta kļūtu paklausīga, vispār neinteresētos par daudz būtiskākām mūsu dzīvi ietekmējošām lietām (piemēram, nodokļu likumdošana, budžetu sadalījums un izlietojums, eiro ieviešana...) un savēlētu visus ko vajag (līdz pašvaldību vēlēšanām palicis mazāk kā gads, pirms vēlēšanām lupatiņa jāvicina jau patstāvīgi)...

Zeltiite      Viņiem viena kampaņa, mums pēc tam otra (vai otrādāk) un katrs paceļ savu reitingu - labi visiem (tik ne Latvijas tautai). Turklāt, nav nepieciešams izdomāt neko asprātīgāku par nacionālo jautājumu, kas vienmēr nostrādā ar garantiju ;D

Spicis      Zeltiite, tik daudz jau vajadzēja atminēties, ka saukli KRIEVI NĀK! (Русские идут!) Latvijā ieviesa PCTVL savā priekšvēlēšanu kampaņā. Uz to TB/LNNK atbildēja ar LATVIETI NEPADODIES! Te nav nekāda sakara ar lupatas vicināšanu, jo šis sauklis ir ļoti populārs kaimiņu valstī. Skati http://www.youtube.com/watch?v=sYtYreproFg un komentārus pie tiem kā piemēru un apstiprinājumu.

guntina123      Interesanti kada krasa musejie fasisti? 2019-03-26 09:05

Flints      ”Guntina”! Jūs nupat esat pievienojusi savu jautājumu tēmai, kurā pēdējie komentāri datēti ar 2012.gada 26.augustu. Nepieļaujat domu, ka šo sešu gadu laikā tēmā minētie fakti un Jūs interesējošais jautājums varētu būt zaudējuši savu aktualitāti? :) 2019-03-26 12:36

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu