Iesnieguma iesniedzēja nopratināšana policijā

Man gribētos lasīt reālu pieredzi vai arī policijas darbinieku viedokli. Es pieņemu, ka inspektoram ir jāpārbauda, vai iesniegums nav safabricēts, lai kādu nomelnotu, ka jāpārliecinās par faktu patiesumu. Tomēr tādu attieksmi es nebiju gaidījusi! Attieksme brīžiem bija kā pret vainīgo, nevis cietušo, kaut kādi nesaprotami pārmetumi... Beigās jau sēdēju sasārtušiem vaigiem, asarām acīs un trīcošām rokām, mājās atgriezos ar sāpošu galvu. Tādēļ gribu jautāt, varbūt tā ir kāda psiholoģiska stūrī iedzīšanas metode, jo ar cilvēcīgu attieksmi taisnību nevar izdibināt? Kurš zina?

hogfather      mani sakava,policija. 2010-07-12

i_1    1 2 x esmu griezies policijā ka cietušais: 90-to sākumā un pirms 2 gadiem - un abas reizes saskāros ar to pašu attieksmi , kā kolina. Ar to atrunu , ka likumus pārzināju labāk par pašiem policistiem . Vai tas ko mainīja ?
Varbūt tikai man tā nepaveicās , bet , turpinot šķetināt abus gadījumus , izrādījās : poliči bija "pieseguši" "savējos" bandītus .
Domāju , ka vairāk par pusi "nelaipnas" attieksmes gadījumu , kā jau te minēja , būs profesionāls slinkums - gribas pieteicēju "atšūt" potenciāli piņķerīgās lietas. Ir dzirdēts , ka pat paši lietojot tādu "argumentu" : "vai zināt , cik procentu automašīnu zādzību tiek atklāts ? " To pašu , droši vien , teica pat "ķengaraga reindzeram" kad viņš atnesa filmiņas uz iecirkni . :(
2010-07-27

Raiteens      Ak dieviņ tētiņ ku cilvēkiem mūsdienās nervi kā puņķi uz drāts.... 2010-11-04

Kalvina  1   Iespējams, pati nemācēji nofutmulēt savu iesniegumu, tad, fakts, ka uzdod papildus jautājumus, pratina...un tā....Tonis, pieļauju, ir ierastais, nekādas žēlsirdības māsas policijā nestrādā...... 2010-11-07

Jason      "Sīkāk te nepaskaidrošu."
Uz kādu padomu vai situācijas novērtēšanu tad ceri?
Tas, ko cilvēki sauc par piesavināšanos, nereti ir civiltiesisks strīds par kādu saistību neizpildi un tāds ir jārisina tiesā. Savukārt, tiesas mūsu valstī darbojas tik ātri, ka daži cilvēki, vēloties savu jautājumu atrisināt vēl šajā desmitgadē, iet uz policiju un saka, ka ir notikusi piesavināšanās, krāpšana utt. Protams, poliči nav sajūsmā, ka viņiem uzkrauj lieku darbu, kuram tāpat nekāda rezultāta galā nebūs.
2016-09-22

werty      Tādi tur strādā.No policijas un visādi sliktiem cilvēkiem labāk turēties pa gabalu.Nepalīdzēs. 2016-10-15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu